Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy készüljek fel a verekedésre?

Hogy készüljek fel a verekedésre?

Figyelt kérdés

Van egy csak aki kb.3 cmrel magassabb mint én és 53 kg.

Régebben járt gyurni.Én 40 kg vagyok.

Összevesztem vele és elkerülhetetlen a verekedés!

Tudtok valami videót illetve tanácsott adni hogy készüljek fel hogy megtuggyam verni?

Azt akarom hogy padlot foglyon egyből.

Az biztos hogy megvárom amig ő ad egy pofont!

2009. okt. 29. 16:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
csácsá:D verekedésre ugy készülj fel hogy pl keress boxzsákot v vmi néhány haveroddal gyakorolj ésha végképp kiszeretnéd fektetni akkor járj el kézitusára. leghasznosabb:D:D én 3éve üzöm és egész jól megy voltam már párszor dávid egy góliátos helyzetben:D
2010. máj. 17. 15:17
 12/13 anonim válasza:

egyszerű csak üs üs üs üs üs üs üs

de am ha nagyon akarod hogy padlót fogjon erősnek is kell lenned meg talán valami küzdősport szellem is lehet benned (thaibox,judo stb...)

ha sportolsz valami küzdőt esélyesebb vagy

üsd orba

2011. jan. 1. 17:50
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem az erő a lényeg, van ahova nem kell erőset ütni,hogy kib@szottul fájjon! Ha sokkal magasabb tőled az még előnyöd is lehet ha okos vagy!

Ha jön verekedni a 2m-es állat akkor gyorsan rúgd hason vagy gyomorszájon (gondolom hallottál már a sólyomrúgásról,angolul falcon kick) és ha összeroskad akkor egy kib@szott erőset rúgj a fejére,ebben az esetben a lábfej és a sipcsont hajlatával rúgj picit oldalról, ha ettől se fekszik akkor gyorsan odab@szhatsz 3-at 4-et könyékkel oldalról! Vigyázz a tarkójára, mert abba bele is halhat!

2011. aug. 6. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!