A verekedés semmit sem old meg! Sőt..csak bajok lesznek belőle. Inkább próbáljátok megbeszélni a dolgot, vagy ne beszéljetek többé, de ez így nem ok!
2009. okt. 29. 16:46
2/13 anonim válasza:
Valahogy kerüld el a bunyót, mert soha nem fog békén hagyni. A következő x évben te sem szeretnél rettegve sétálni az utcán, hogy melyik sarok után ugrik rád. Szólj a szüleidnek, vagy tanárnak, vagy valakinek, de ha belemész a bunyóba nagyonn bajod is lehet belőle. 14 évesen én is így voltam. Én modellkedtem és a nagydarab csaj nagyon írígy volt áés ezért meg akart verni. Sikerült elsőre olyat behúznom neki, hogy utána nem jött nekem. De pát hét múlva elkapta kb. 15-en és össze vissza vertek, rugdostak. A szám felszakadt, az orrom vérzett kék zöld foltos lettem. Otton hiába szóltam, mondták a szüleim, hogy miért mentem bele az első bunyóba, akkor kellett volna véget vetni a dolognak, amikor még el sem kezdődött és nem tudtak mit tenni. Hiába mentek el a szülőkhöz, ők nem hallottak a dologról és egy nagy fejmosáson kívül nem tudtak mit tenni a gyerekeikkel. Utána még hónapokig zaklattak. A történet vége az lett, hogy én elköltöztem egy 100km-re lévő településre az anyukámmal. A barátaimat és a család másik felét hátrahagyva. Ha belemész a bunyóba így is úgy is te húzod a rövidebbet hacsak nem gyűjtesz magad köré egy kisebb bandát akik kiállnak melletted.
2009. okt. 29. 16:50
3/13 anonim válasza:
na, ha azt akarod, hogy "padlót fogjon egyből" te üss először és ne várj semmit mert onnan + esélyes!!
2009. okt. 29. 16:51
4/13 anonim válasza:
és másodszor is ha újra gizda
2009. okt. 29. 16:52
5/13 A kérdező kommentje:
Probáltam vele beszélni de csak mondja a magáét!
Rettegnem meg nem kell mert neki senkije sincs akit rámküldhet nekem meg itt van a fél Budapest!
Csak ugy vagyok vele hogy elég nagy vagyok hogy elintézzem!
14 éves vagyok ő 15.
2009. okt. 29. 17:02
6/13 anonim válasza:
Figyelj, mivel 14 vagy ebből akár komolyabb baj is lehet! Ha komolyabban megsérül, akkor fel is jelenthet téged, azt meg gondolom nem szeretnéd :S Szerintem hagyd, és engedd el a füled mellett amit mond. Ha látja h le se sz@rod, nem fog pattogni :) (első válaszoló voltam)
2009. okt. 29. 18:17
7/13 A kérdező kommentje:
Marha jó ez az oldal!!
Csak kioktatást kap az ember!!!
amúgy meg azért van felrakva a kérdés hogy válaszoljanak rá nem azért hogy kioktassanak!
Nem tudom neked hogy tetszene ha feltennél egy kérdést és kioktatnának!
2009. okt. 29. 20:33
8/13 anonim válasza:
Verd szét! fogd meg a fülit és ráncigáld:) ha meg futni kell te vagy a jobb hamarabb érsz egy tanárhoz:)
2009. okt. 31. 22:09
9/13 anonim válasza:
hívd Klicskót:D
2009. nov. 22. 00:26
10/13 anonim válasza:
Szerintem jó megoldás a verekedés, ha nem tudjátok már megbeszélni, mert ilyenkor csak az egymás háta mögötti kibeszélesek mennek. Nekem is volt pár küzdelmem a suliban, de soha nem volt komolyabb sérülés. !48kgvagyok és nem igazán lehet bevinni nagy sérülést okozó ütéseket. Volt hogy én győztem, volt hogy nem. De utána nem k..váztuk többé egymást. Elég rég tetted fel a kérdést, gondolom már megoldódott azóta!? 21/L
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!