Mit tegyek? (Biszekszuális kérdés, nem kérek gúnyolodó válaszokat)
Figyelt kérdés
A lényeg annyi hogy 20 éves vagyok, fiú és biszekszuális vagyok,nemrég kb 1 hete elkezdtem járni egy 32 éves munkatársammal, azóta állandóan idegeskedek miatta hogy a családom mit szólna ha megtudnák, a pulzusom is magam....kezdek kikészűlni.2013. aug. 20. 20:53
1/4 anonim válasza:
Legalább írnád le normálisan ha már ekkora búza vagy...
Biszexuális!!! De ne aggódj.. A butaságod szerintem jobban aggasztja a szüleidet, mint az hogy éppen ki van a seggedben..
2/4 anonim válasza:
Meg kell hogy mondjam...áhh dehogy, azonnal vesd magad a dunába és üttesd el magad egy komphajóval te nintendón szocializálodótt hippi rocker kretén o.O
4/4 anonim válasza:
mekkora gyökerek vagytok
Szia figyelj nem kell emiatt kikészülni ha szeretnek akkor így is elfogadnak illetve beszélj a pároddal hogy neked ez még kicsit fura és hogy adjon tanácsot ő hogy kezelte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!