Miért van az, hogy feltesznek itt bárhol egy kérdést és normális válasz vagy segítség helyett lenéző, beszóló, gúnyolódó írásokat olvasni?
én meg azt utálom, amikor felteszek egy kérdést, és azt a választ kapom, h. ne itt irassam meg a leckém!! (holott nem a leckém, de még ha az is lenne, miért ne segíthetnének itt?) teljesen normális kérdések, de úgy lehordanak, hogy néha nem is akarok többet feljönni erre az oldalra. de szerencsére azért sokan tényleg segítenek is, és emiatt érdemes:)
de amikor megkérdezi a 11 éves kislány, hogy "lefeküggyek e a fijummal", meg hogy "valyon a húggycsövembe ullyaztam e meg magam", meg hogy "mijér nincs senkim amikor ojan szép és inteligens vok", akkor nehéz nem megejteni egy finom célzást az értelmi képességeire...
és azon se csodálkozom, hogy néhány ember kiakad a kakiszexet meg anális szexet megvitató kérdéseken, még ha komolyak is, és leghülyefaszozzák a kérdezőt.
én a "lődd fejbe magad buzi" meg "vágd fel az ereid emó"-típusú válaszoktól akadok ki a leginkább, amiket a teljesen normális, tanácsot kérő, kétségbeesett kérdésekre adnak, és látszik rajtuk, hogy a kérdező már rég padlón van úgyis, de ő még egy utolsót belerúg... meg tudnám fojtani az ilyet...
Szerintem a válaszok jó része segítő.
Van bunkó szép számmal - azokat elegánsan át kell lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!