Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol lehet régi szalvétákat...

Hol lehet régi szalvétákat eladni? Egyáltalán érdemes próbálkoznom?

Figyelt kérdés

A nagy pince takarítás alatt megtaláltam anyukám régi szalvéta gyűjteményét. Nekünk már nincs rá szükségünk!

Vannak olyanok is ami már kb 40 éves :D

2007. szept. 27. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:
20%

Nem tudom, a mai világba már mennyire van jelent a gyűjtő-szellem... De mág bizonyosan vannak olyan "elvetemült" (szigorúan jó értelemben) emberek, akik foglalkoznak ilyesmivel.

Sőt, ha van 40 évvel ezelőtti, valami antik darab, azt főként nagyra tudják értékelni.

De hogy hol lehet ráakadni az ilyen emberekre... hát... ez egy nagyon jó kérdés. Vagy véletlenül találsz egyet, vagy mondjuk hírdeted, és hátha... Semmi se lehetetlen... vagy mifene...

2007. szept. 29. 12:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt minden félét hirdethetsz. Gyűjteményeket is.

2007. okt. 11. 20:57
 3/4 anonim válasza:
73%
Engem érdekelne a szalvéta-gyűjteményed!Ugyanis az én anyukámé sajnos elveszett, és én pont nagyon régi szalvétákat keresek!Ha eladnád, írj nekem: nellkovich@freemail.hu
2007. okt. 23. 13:11
 4/4 anonim ***** válasza:
72%
ENGEM IS ÉRDEKELNE !!!!!!!!!!!!!!! ÍRJ privátba .. ha még aktuális
2009. márc. 7. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!