Érdemes-e honlappal próbálkoznom?
Szevasz.
1. sorban kezdj egy uw.hu / atw.hu val mert ott ugyan azt kell majd csinálnod mint a .hu-son.
2. Kezdj el tanulni CSS + HTML + JavaScript + PHP -t és eltudod készíteni a saját Designodat és a többi kiegészítő cuccot. (pl.: Chat, Vendégkönyv stb..)
3. Ha ezzel meg vagy akkor simán rendelhetsz, de ha nincs meg a kellő tudásod, inkább hanyagold.
Viszont, ha tényleg szeretnél egy ilyet, akkor fizetsz egy webkészítőnek, hogy csinálja meg neked az oldalt te pedig egy admin panellal frissíted, de ez elég költséges dolog.
De ha rám írsz egy privit akár én is írok neked egyet és készítek egy szép designt persze olyat amilyet te szeretnél.
Én se ingyen de legalább nem 100.000Ft-okat kérek el érte.
DE csak ha gondolod.
Amúgy sok sikert hozzá. :)
K.A.
az uw.hu / atw.hu abban különbözik, hogy teljesen ingyenes, és nem kell érte fizetni se regisztrációs díjat, se fenntartási díjat.
A .hu Domainért meg addig felesleges kidobni pénzt, míg nem tudsz rendes oldal írni. :)
Az uw.hu / atw.hu -n begyakorolhatod, tesztelgethetsz dolgokat és teljesen ingyenes.
Ott is lehet .hu domaint venni szerintem azzal tévesztetted össze. :)
Bocs,nem olvastam el a válaszokat.XD
Remélem,hogy ezt felrakják a Kommenthuszárra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!