Hardverapro / prohardver nagyon lassú nekem,10x kell próbálkoznom, mire 1x betölti, ez nektek is így van?
Sziasztok, a kérdés adott, rámegyek a hardverapro.hu-ra és ha netán elsőre bejönne, rákattintok valamire, fél percig tölti, majd kiírja, hogy : "A kapcsolat alaphelyzetbe állt
A kiszolgálóhoz való kapcsolat alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben."
Nektek is ilyen marha lassú? Van valami tippetek, hogy hogy gyorsítsam fel "magam"? :-)
Köszi előre is!
Üdv,
ui.: Xp-m van, de nem hiszem, hogy ez számít.
Aham, köszi az infókat, nekem péntek óta ilyen, a netem jó, mert minden más oldalt gond nélkül behoz és böngészni is mindig Firefox-xal szoktam és mondom eddig semmi gond nem volt.
Próbáltam már azóta Explorerrel meg Chrome-mal is, sőt otthon asztali gépemmel másik nettel és ott is lassú :-(
KÖZBEN KIPRÓBÁLTAM AZ ALBÉRLŐTÁRSAM GÉPÉN GOND NÉLKÜL BEJÖTT, AZ IPHONE-OMON WIFIN KERESZTÜL GOND NÉLKÜL BEJÖN AZ OLDAL, DE A GÉPEMEN VALAMIÉRT NEM, TÖRÖLTEM AZ ELŐZMÉNYEKET, COOKIEKAT, BELÉPTEM A WINDOWSBA VENDÉGKÉNT, DE NEM JAVULT A HELYZET :-(
VALAKINEK VALAMI ÖTLETE?
(BOCSI A NAGY BETŰ MIATT)
Ez frankó, ez az operás dolog nekem is bejött!
Köszi,
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!