Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki szerint hülyeség az, hogy...

Ki szerint hülyeség az, hogy megszűnik a Danubius és a Sláger?

Figyelt kérdés
Helyette pedig politikai rádió lesz. Ahol politikáról beszélnek. Szerintem ez csak egy vicc.
2009. okt. 28. 21:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha több embert érdekelne a politika, és megfelelő helyre raknák az Xet, nem történnének ilyen dolgok, amik ebben az országban folynak!

Erre csak ennyit tudok mondani...

Ami meg a parlamentben megy, az nem politika, hanem webkamerás közvetítés az állatkertből, ennyi!

2009. okt. 29. 08:51
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
undorodom a politikától. a tv-ben vagy az ostoba celebeket nézheti az ember vagy a politikát. eddig legalább a rádióban nem ez ment. de most már oda is beszivárognak. én sokszor hallgattam a danubius reggeli műsorát, napközben is az ment, ha zenéhez volt kedvem. mindkét rádió országos, mindenhol fogható, ismerik az emberek. ki a fene fog egy politikai beszélgetős műsort hallgatni??? mert szerintem senki, de kövezzen meg, aki igen. de hát magyarországon vagyunk, itt mindent lehet.
2009. okt. 29. 10:02
 13/17 anonim válasza:

Egyszerűen vérlázító!!!!!!

Há' ne hogy mán mindent meg lehessen velünk csinálni!!!!!!

Ne dugjanak már le a torkunkon mindent!!!!!!

Szemét politika, most gyorsan csináltak maguknak 1-1 rádiót. Hát ezeknek mindent lehet????

PIROS SZALAGOT A KOCSIKRA, KERÉKPÁROKRA, KABÁTOKRA, TÁSKÁKRA...

CSAK LOBOGJON......

Hát csak azt tudom mondani, ha mindenki elmenne szavazni a fiatalok közül és nem a két nagyra szavazna, hanem legkisebbre ( [link] ) , lennének itt nagy változások.

Persze más is jó lehet, de ez a két nagy már "bizonyíthatott" és ideje hogy eltűnjenek a balfenéken...

2009. okt. 29. 10:44
 14/17 anonim ***** válasza:
ja persze, pont most fog csinálni bárki is bármit, hülyeség és igen mindent megtehetnek velünk
2009. okt. 29. 11:49
 15/17 anonim ***** válasza:

08:51 Én ezt olyan egyszerűen megoldom, hogy be se kapcsolom a TVt. Minek?

Az meg az évek során nyílvánvalóvá vált, hogy a parlamenti pártok 1-1ig nem a népért van.

Az egyik vörös, a másik fakult!

2009. okt. 29. 12:21
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Figelyjetek! Mindenki írjon levelet az ORTT-nek amennyit csak tud és mindennap küldjön levelet, és akkor talán belátják h tévedtek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Most fogjunk össze ha magyaroknak érezzük magunkat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. okt. 29. 13:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem tudtok ilyen kezdeményezésről amúgy? Létezik valami aláírásgyűjtés? Vagy én hogy kezdeményezhetek ilyet? Vagy mit lehetne csinálni, hogy vegyék már észre, hogy patkányság, amit csinálnak. Komolyan, lassan úgy érzem magam, mint Kínában. Tiltás tiltás hátán, elhallgattatás és szankciók. Egyre inkább ez a módi itt, nulla demokrácia mellett.
2009. okt. 30. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!