Mit szóltok, ahhoz, hogy megszűnik a Sláger és a Danubius Rádió?
Én nagyon sajnálom!
Évekig hallgattam Boros-Bocskor párost.Nagyon szerettem őket és még most is csípem a dumájukat.Aztán berobbantak Balázsék és végig röhögtem velük a délelőttöket!Nekem nagyon fog hiányozni mindkét rádió.
Nem lehetne benyújtani az ORTT-nek egy petíciót,hogy ne szűnjenek meg?Minél többen aláírjuk hátha találnak valamilyen megoldást?
Még van 3 hét.Addig egy csomó aláírás összejöhetne.
Előző vagyok.Politikai rádióadás lesz helyettük.
Könyörgöm ki fogja azt hallgatni????????
Nagyon-nagyon sajnálom.Én mindig a pirítóssal ébredtem, sőt munka közben is az szólt a fülembe!El sem tudom képzelni a napjaimat danubius nélkül!
:-(((((
Írjátok ezt is alá, hátha. :)
Lemondott az ORTT elnöke
Lemondott az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) elnöki tisztségéről és testületi tagságáról Majtényi László
Lemondott az ORTT elnöke
19.01: Majtényi november 30-ig lesz hivatalban
Lemondott az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) elnöki tisztségéről és testületi tagságáról Majtényi László - erősítették meg a Független Hírügynökségnek az ORTT-ben. Berényi Diána, a testület sajtóreferense elmondta, az elnök november 30-i hatállyal távozik az ORTT éléről.
A Független Hírügynökség más forrásból származó, meg nem erősített információi szerint Majtényi a rádiófrekvenciákkal kapcsolatban született döntés miatt mondott le a posztjáról. Az ORTT új elnökét a köztársasági elnök és a miniszterelnök közösen jelöli. Az Országgyűlésben kétharmados többségre van szükség ahhoz, hogy a jelöltet megválasszák. A döntésig az ORTT-nek nincs elnöke, így a testület határozatképtelen - mondta Berényi Diána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!