Nektek mi a véleményetek erről az esetről?
Figyelt kérdés
13 vagyok és van egy haverom(unokatesóm) annak meg egy húga(ő is unokatesóm) aki 12.Mindig jól megvoltam vele is, társasoztunk meg minden.Egyszer ott voltam és a lány mondta hogy masszírozzam a hátát és aztán ő is az enyémet.Jó megvolt, aztán másnap megint mondta, nem tudom miért de felállt.Odanyomogattam ruhán keresztül 1-2 percig de nem mondott semmit.Később is kérte, akkor úgy hogy feküdt(eddig asztalnál).Lehúztam egy kicsit a nadrágját és elővettem és a bugyijához nyomogattam.Ráélveztem a bugyijára és annyi volt.Pár nap múlva bent voltunk haverom szobájába aki gépezett és pedig mögötte ültem(Olyan szögből hogy hátra kell hajolnia hogy lásson).A húga megkérdezte megkérdezte hogy beülhet-e az ölembe.Mondtam hogy igen.Beült és felállt, de nem zavarta.Lehúztam a nadrágját bugyival, csak popsiig, majd elővettem és ráült.Nem ment be csak ült ott.Utána kiment és bekiabált, hogy menjek ki mert mutatni akar valamit.Kimentem és ott állt az asztalnál.Azt mondta ütögessem egy kicsit a hátát.Én mondtam neki hogy térdeljen az asztalnál lévő hokedlire.Lehúztam a nadrágját, bugyival együtt megint popsiig hogy gyorsan fel tudja húzni, ha kijön bátyja.Elővettem és hozzádörgőltem a fenekéhez, olyan 5 perc múlva ráélveztem és bementem haveromhoz a lány pedig a szobájába.Azóta nem csináljuk ezt mióta a fenekére élveztem.Azóta folyton ott alszik ismerősénél és mikor otthon van és megkérdem hogy ütögessem-e a hátát azt mondja mindig hogy majd később de azóta sem történt semmi hasonló.2013. aug. 17. 00:16
1/4 anonim válasza:
És mi a kérdés? Hogy leszek-e a védőügyvéded?
2/4 anonim válasza:
Ez egy rohadtul beteges dolog ember O.o
3/4 anonim válasza:
Azonnal akadj le erről a témáról és soha, de soha ne beszélj róla senkinek, a lány se beszéljen és soha ne csinálj ilyet többet, ezt r*hadtul a sírba kéne vinnetek azaz igazság.
4/4 anonim válasza:
Mondd, hogy csak viccelsz...........
Hagyjátok egymást békén ilyen téren, mert később csak rosszabb lesz, mondjuk vérfertőzés. Tudod mit jelent?????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!