Mit gondoltok erről az esetről?
Figyelt kérdés
Ahol albérletben lakom van 3 kutya.Aranyosak,meg minden de ugye még se az enyémek.A gyerekeim meg én is szoktunk velük játszani,mert senki nem foglalkozik velük.Alig tudunk tőlük menni az udvaron,mert mindig ugrálnak,örülnek ha meglátnak valakit..
Na amit most láttam,az kész...volt még pár db süti ami már ehetetlen volt,így kidobtam a kukába.jött haza apacák,és azt látom turkál a kukába,szedi ki a sütiket,és dobja oda a kutyáknak.Én is adok nekik maradékot,meg regg.tejet melegítettem nekik hogy ne csak azt a száraz tápot kapják...De ez?azért az állatok is rendes kaját kapjanak már..Nem?!?!
2010. jan. 3. 13:27
1/2 anonim válasza:
A kutya nem tudja hogy az hány napos süti és megeszi ha nem izlene ott hagyná ne fogd fel ennyire tragikusan a dolgokat!Nem haltak meg tőle akkor nyugi
2/2 anonim válasza:
Teljesen igazad van. Nagyon rendes dolog, hogy foglalkoztok az állatokkal, ha már a gazdáik nem teszik, hisz nem szerencsétlen állat tehet arról, hogy ilyen gazdával verte meg a sors. Nem értem az ilyen embereket, minek nekik, állat, ha nem törődnek velük?! És ahogy leírtad, visszaadják a törődést és a szeretet az állatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!