Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kaparós sorsjegyben bíztok?...

Kaparós sorsjegyben bíztok? Vagyis szerintetek lehet nyerni azzal, vagy átvernek és 100% hogy nem nyersz 100 000-t vagy többet? Mert én max 1000-t nyertem.

Figyelt kérdés
2013. aug. 14. 23:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd el az adott sorsjegyre vonatkoztató tájékoztatót: a Szerencsejáték ZRt. mindeegyik fajtához ír egy ismertetőt, amiben pontosan szerepel, hogy milyen arányban vannak köztük nyerő szelvények és milyen értékűek.

Ennek a cégnek nem érdeke "átverni", így is nagyon nagy haszonnal tud dolgozni, tehát nem fognak különösebben bundázni. Egyszerűen nem éri meg, hosszú távon úgy tudnak komoly összegekben értékesíteni a termékeikből, ha eleget adnak vissza.

2013. aug. 15. 00:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én pont úgy vagyok vele,hogy inkább a kaparósokban látok több esélyt illetve egyáltalán esélyt a nyerésre,pont a fenti válaszban leírt indokok miatt.Csillagászatilag nagyobb esélyed van nyerni,mint a lottón,nézd meg az oldalt amit ajánlottak.

Amúgy ezekkel úgy vagyok,illetve voltam eddig,hogy a lottóra és szerencsejátékokra kiadott pénz mintha az ablakon menne ki.De a sorsjegyeket mostmár néha meg fogom kockáztatni (mert sokan nyernek a környezetemben,és ezresnél nagyobb összegekről beszélek).

2013. aug. 17. 17:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem eddig a legnagyobb nyereményem 5000 ft volt. Biztos vagyok benne, h lehet vele nyerni milliókat, de az esély nagyon kicsi rá.
2013. aug. 20. 12:05
 4/7 anonim ***** válasza:
De még így is több,mint az 5-ösre!
2013. aug. 20. 13:29
 5/7 anonim ***** válasza:

#4 - persze, hiszen az ötösnél egy mezővel nagyjából 1:44 millió az esélyed (ugye ahány mezőt játszol, annyi van a bal oldalon), míg pl. a Fáraók Kincse sorsjegynél ez az arány 1:3,05.

[link]

Kis matematikával: 5 millió darab eladott sorsjegyből 1639837 darab nyer (ez az adat a honlap táblázatából van).

5 milliószor 300 forint az másfél milliárd ha jól számolok. A táblázat adataival ebből visszaadnak a játékosoknak 930 milliót. Van 570 milliója a Szerencsejáték ZRt-nek, amiből még lejön a nyomdai költség, az értékesítési költségek és egyebek - lényegében tök jó üzletet csinálnak ÉS ebből a fajta sorsjegyből már 4 sorozatot kibocsátottak.

Gondold hozzá a többi sorsjegyet, a lottókat és rájössz miért állami monopólium a szerencsejáték ezen fajtája. :)

2013. aug. 20. 15:14
 6/7 anonim válasza:

Nézd, a remény hal meg utoljára. Valaki szerencsés, valaki nem (kevés ember nyer élete során nagyobb összeget). A nyertes sorsjegyek térben is eloszlanak, ezért nagyon nehéz kifogni a nagyobb nyereményeket.

Nekem az egyik kártyajátékban sokszor volt nagy szerencsém, s azt javasolták, hogy máshol próbáljam kamatoztatni ezt. Megtettem, s egy év után a kezembe került egy 5 milliós sorsjegy. S többször nyertem ezen kívül 10 s 5 ezret. De azt ajánlom, hogy aki láncba nem nyer sorsjegyen, inkább ne erőltesse, mert neki csak pénzkidobás, lehet neki máshol kell szerencsét próbálnia.

2013. dec. 8. 10:20
 7/7 anonim ***** válasza:

"De azt ajánlom, hogy aki láncba nem nyer sorsjegyen, inkább ne erőltesse, mert neki csak pénzkidobás, lehet neki máshol kell szerencsét próbálnia."

Ez hülyeség. Az hogy egyszer nyersz nem jelenti hogy máskor is fogsz és ha vesztesz folyamatosan az se jelenti, hogy továbbra se nyersz soha. Nincs semmilyen összefüggés :)

2014. jún. 6. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!