Az lehetséges, hogy átvernek így? Aprod.hu-n
Figyelt kérdés
telefont szerettem volna venni. fel isi hívtam az illetőt. megbeszéltük. másnak átutaltam a pézt. 15ezret rá 2 napra még nem jött a telefon, de amikor átutaltam utána feltette postán. másnap már nem volt elérhető? mi a teendő ilyenkor? rendőrök mit tudnak tenni? köszönöm a válaszokat előre is :S2013. ápr. 10. 20:59
1/5 anonim válasza:
Van egyismim,ugyanez,csak könyvvel. Szentem nem tudsz tenni semmit. Legközelebb semmit ne küldj,mielőtt a másik nem küldi. Kérd rl a számát,és még fizetés előtt ellenőrizd h tényleg az ő száma-e. Ha nem akk tuti átverés. Ìgy utólag nem hiszem h meg lehet találni a személyt.:/:/
2/5 anonim válasza:
Ezt buktad! Ez volt a tanulópénz. Csak akkor fizetsz előre cégnek vagy személynek, ha utánajártál és tutira megbízható. Apródon nem tudom hogy működik, de általában az eladónál van értékelés, amit a többi vásárló adott. Az alapján már jobban lehet szűrni.
3/5 anonim válasza:
Másodiknak: az apródnál nem tudok értékelésről, az nem aukciós oldal. Nem is vállalnak semmiféle felelősséget a hirdetésekért.
4/5 anonim válasza:
Sajnos ez ellen nem tudsz mit tenni.. én is éppen most szívtam meg, bár én eladóként, és kb. 2000 Ft-tal. (a pasi mindenfélére hivatkozott, de sürgősen kellett neki az áru - egyébként ékszereket készítek - ezért elküldtem neki utólag fizetésre. A legszebb, hogy már egyszer vásárolt tőlem és úgy vágott át..) elég dühítő, de sajnos internetes vásárlásnál ezt nem lehet kivédeni.. én nagyobb értékű dolgot nem is szoktam venni neten. (teszveszen még le tudod pontozni, bár ott sem csinálnak vele semmit tudtommal)
5/5 A kérdező kommentje:
15e. elég drága tanuló pénz. rendőrségen esetleg tudok tenni valamit?
2013. ápr. 10. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!