A multi cégek mindenkit átvernek?
Voltam vásárolni pár ismerősömmel az Auchan áruházban. Kíváncsiságból megnéztünk pár terméket az kódleolvasóval, hogy vajon tényleg annyiba-e kerül, mint amennyit kiírtak. Nagy meglepetésünkre az összes megnézett terméknél (elsősorban iskolai tanszerek) 200-500Ft árkülönbséget figyeltünk meg. Szóltunk egy kedves dolgozónak, de ő arra hivatkozott, hogy a terméken és a kitüntetett árcetlin nem egyforma kód szerepel, és természetesen ez igaz volt szinte minden termékre. Azzal próbált mentegetőzni, hogy akik kitették a termékeket biztosan összecserélték. Egy-kettőnél még megérti az ember, de mi, vagy 10-15 terméknél láttunk eltérést.
Mit gondoltok erről? Ti leszoktátok ellenőrizni, hogy mennyiért is veszitek meg a termékeket?
Persze, másképp nem profitálnának.
Nekem sem tetszik, mégiscsak kizsebelnek, de nem sok mindent tudsz tenni elenne, rájuk vagy utalva a legtöbb esetben. Jah és nem szoktam leellenőrizni az árakat, csak pénztárnál nézek hülyén, hogy mitől jött ki nagyobb összeg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!