Ciki fiuknak az esernyo?
Figyelt kérdés
Valamiert cikinek tartom, ha esik az eso es esernyovel kellene maszkalni. Ezert ha esik, akkor inkabb jol megazok, mint hogy esernyot vigyek magammal. Viszont most amilyen kabatot vettem, nem vizallo, szoval kenytelen lennek esos idoszakban esernyovel maszkalni. Mi errol a velemenyetek? Csak nekem ilyen hulye a felfogasom?
18/F
#esernyő #esos idoszak
2013. aug. 14. 07:00
1/6 anonim válasza:
Fekete esernyő egyáltalán nem ciki.
2/6 anonim válasza:
Igen, csak neked ennyire hülye a felfogásod. Én egy hétig, szivárványszínű esernyővel jártam, mert az enyém tönkrement. Na és?? Engem nem zavart, mellettem boldogok voltak az emberek, nem áztam le, és elfért alatta 4 ember. lehet újra azt fogom használni
3/6 A kérdező kommentje:
Szoval tenyleg nekem ilyen rossz a felfogasom.
Nem tudom, En valamiert mindig inkabb borig aztam, mint hogy esernyot fogjak. Valamiert ugy kinosnak tartottam.. De ugy latom csak tenyleg az En felfogasommal van baj. :)
2013. aug. 14. 09:52
4/6 anonim válasza:
Úristen, miért lenne ciki?? Ha esik az eső Mindenki esernyőt használ.. szerintem inkább az a ciki ha valaki nem használ és csurom vizes lesz.. Elég.. érdekes egy felfogásod van, ilyet sem hallottam még életemben.
5/6 A kérdező kommentje:
Most hallottal. :S :D
De amugy azt hiszem nem kell attol paraznom, hogy nevettseges. :)
2013. aug. 14. 12:39
6/6 anonim válasza:
Nem ciki, a szivárvány szín sem, mivel az az elfogadás jele, és a melegek erőszeretettel használják :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!