Big Time Rusht kinek ajánlanád fiuknak vagy lányoknak?
Figyelt kérdés
Big Time Rusht kinek ajánlanád fiuknak vagy lányoknak ? és miért ajánlanád fiuknak,miért lányoknak
vagy hogy inkább fiuknak vagy lányoknak való ?
2013. jún. 21. 17:20
1/4 anonim válasza:
Lányoknak.
Mert ugyebár a lányok jobban kedvelik a fiú bandákat és általában a lányokról is szól a dal szóval egy lány kicsit úgyérezheti hogy neki írták a dalt.
De kissebségben a fiúknak is ajánlom mert "unisex" banda szóval fiúk lányok is halgathatják.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ ! Én Fiú vagyok és nekem be jön a zenéjük és nagyon tetszik a sorozat is !
2013. jún. 25. 11:02
3/4 anonim válasza:
1.vagyok: ez tök jó!:)
örülök hogy tetszik én imádom a sorozatot meg a zenéjüket is szintén.Szerintem nem kell szégyelned jó banda :D
(lány vagyok)
4/4 A kérdező kommentje:
köszi ez engem nagyon meg nyugtatott!
2013. júl. 3. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!