Bejönnek a fiúknak az ilyen lányok? (lent)
15 vagyok. nem vagyok.túl magas, kb 168-170 cm. Nem mondom, hogy szépségistennő vagyok, de nen vagyok csúnya. Az arcomnak jülönleges formája van, határozott vonalak, de karakteres, és őszintén szólva, ha valamire magamról, akkor erre azt mondom hogy szép. Hajam világosbarna a szemem sötétebb, de az is barna. Bőröm színe nem kreol, de kicsit sötétebb az átlagnál (Nem vagyok se félvér se cigány)
Nem vagyok csontkollekció, de sok felesleg sincs rajtam. Szerintem.és a barátim is mondják, hogy csinos vagyok, mivel sportolok (és a lábam ettől izmos ugye :D) Ami a mellbőséget illeti, jóó, nem vagyok.lapos, de nincs is atombomba nagyságú mellem, de a magasságomhoz és az alkatomhoz arányos, nem is állna jól nagyobb sokkal. Ezenkívűl belső tulajdonságim: Alapvetően kedves vagyok, de nem túl nehezen ki lehet hozni a sodromból. Sokan mondák hogy jó barát vagyok, de sajnos néha kissé haragtartó. Ha valakit szeretek, azt megbecsülöm. Nem szoktam.embereket lenézni. Sajnos könnyen kiborulok, ha nem sikerül valami (de nem vagyok hisztis) De vannak céljaim, amikben nagyon hiszek. Szeretek sportolni. Ami az öltözködésemet illeti, van stílusom, de nem tűnök ki a tömegből. Farmerokat hordok, inkább a fehér világoskék éd barna dzíneket szeretem. A magassarkúakat kivételes alkalmakkpr hordom, hétköznap maradok a Converse-nél :)
Lány vagyok.
Azért a végére oda kellett biggyeszteni, hogy "lány vagyok":D ha valakinek nem esett volna le a kérdésből, a szépségelemzésből, vagy a mellbőség taglalásából, akkor azthiszem annak a véleményre jobb, ha nem adsz:D
a leírtak alapján vonzó kiscsaj lehetsz:) nem igazi lány az, aki nem borul ki könnyen.. elvégre kit nyugtatgathatnánk mi férfiak, ha a nők érzelmileg stabilak lennének?:D
szóval az alapján amit leírtál, nekem simán bejönnél, de hozzá kell tenni, hogy pl az arcformára vonatkozó leírásod vagy ilyesmi.. szóval ezt igazából csak kép alapján lehetne megmondani
de az írásod tisztasága, normálissága még szimpatikusabbá tesz, mert azt tükrözi, hogy értelmes leány vagy:)
összesített válasz: igen, bejön a fiúknak az ilyen:) (bár nem általánosítok, úgyhogy inkább csak a magam nevében beszélhetek!.. de nemtom milyen lány jön be annak, akinek az ilyen nem tetszik..:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!