Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez normális? Egyik suliba...

Ez normális? Egyik suliba járó csajszi úgy tanul, hogy este 8-kor lefekszik aludni, hajnali 2-kor felkel, és akkor tanul reggelig, amíg suliba nem megy.

Figyelt kérdés
Még csak kilencedikes... De szerintem ez nem mormális... :D Szerintetek?
2009. okt. 27. 14:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
56%

Ki dönti el, mi a normális?

Neki ez a normális, és ha neki így jó, akkor el kell fogadni.

2009. okt. 27. 14:16
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy nem fogadom el, nem is ismerem a csajt. De azért elég fura :D
2009. okt. 27. 14:17
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát ezzel felborítja a test rendszerét ráadásul nem hinném hogy annyira frissen kelne 6 óra alvás után és szerintem az agya sem fog annyira jól,nem beszélve arról hogy egész nap tök fáradt lesz mert csak 6 órát aludt. Normálisabb lenne ha pl.elkezdi 6-7 körül a tanulást és mondjuk tanul 10-ig és akkor lefekszik aludni.Reggel ha nem tudta befejezni vagy megérteni az anyagot korábban kell és friss fejjel átveszi. Én is így szoktam és nem vagyok egész nap fáradt és nem is kell mindig korábban kelnem mert van hogy be tudom fejezni az anyagot. Meg hát gondolom nem mindig 7-kor tud leülni tanulni hanem talán a délután folyamán is tud tanulni. Bár ezt csak gondolom nem tudom milyen elfoglaltságai vannak.

Hát szóval nem normális =)

2009. okt. 27. 14:20
 4/13 A kérdező kommentje:
Igen én is a test rendszerének a felborítására gondoltam... Akkor nem csak én gondolom így, hogy ez így nem igazán jó:)
2009. okt. 27. 14:26
 5/13 anonim ***** válasza:

Nekem is sokkal könnyebb volt anno korán reggel tanulni. Azért nem hajnal 2kor, de én is felkeltem 5 órakor, ha olyan tanulni valóm volt, mert könnyebben megjegyeztem. Pl. a nyelveket, történelmet.

A biosz tanárunk azt mondta, olyankor pihentebb az agy, és nem kell másra koncentrálnia.

Azért olyan korán tényleg nem egészséges szerintem sem.

2009. okt. 27. 14:31
 6/13 anonim ***** válasza:

Régen én is csináltam így, ha edzésről hazaértem ettem valamit aztán hullafáradtan bedőltem az ágyba, esélytelen volt h tanuljak, inkább felkeltem korábban, és reggel tanultam. Bár nem 2-kor, hanem 4 körül keltem. Am azt mondják, hogy hajnalban könnyebben tanulsz, gyorsabban belemegy a fejedbe, tényleg gyorsan meg tudtam tanulni mindent, pedig nem vok olyan nagyon okos :P

Csak utálok korán kelni, mostanában inkább nem tanulok se este, se reggel XD

16/F

2009. okt. 27. 14:33
 7/13 anonim ***** válasza:
Az nem lehet, hogy estire jár?:)
2009. okt. 27. 14:39
 8/13 anonim ***** válasza:
Jézusom! És 5-6 órát tanul naponta és csak 4-et alszik? Szerintem ez nem igaz...
2009. okt. 27. 14:45
 9/13 anonim ***** válasza:
vagyis 6-ot alszik. humán szakos vagyok... :D
2009. okt. 27. 14:45
 10/13 anonim ***** válasza:

Igen szerintem is sokkal könnyebben fog az agy reggel de a kettő óra kicsit durva! =S

6 órát alszik és négyet tanul-->nem hinném hogy ezt nagyon sokáig bírni fogja se a szervezete se ő. Nem hinném hogy nagyon jól tudna teljesíteni így mert valószínűleg végig alussza az órákat vagy ha nem is akkor sem tud úgy figyelni mintha kipihent lenne =) Mióta csinálja ezt? Szeptembertől vagy már régebben így tanult?

-második válaszoló-

2009. okt. 27. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!