Milyen napotok volt?
Figyelt kérdés
Kinek volt jó napja? Kinek volt rossz? Ismertetek meg új embereket? Csináltatok új dolgokat? Bármi jöhet :)2013. aug. 11. 00:51
11/23 anonim válasza:
nem volt rossz, egyedül voltam kb egész nap, nem ismertem meg senkit, de nem is bánom és csináltam képviselőfánkot, ez nálam viszonylag újnak számít :D
23 F
12/23 anonim válasza:
Szerinted? Ha jó lett volna nem itt r.hadnék a gép előtt!!!
13/23 A kérdező kommentje:
Sarcasm: Na látod, ezt én is így gondolom, aztán végül semmi sem történik :D
Bamboo: Milyen betegség?
A képviselő fánk nem rossz, bár én nem sokat tudok enni belőle általában... valahogy olyan fura, de nem tudom elmagyarázni :D Ma kivételesen nem sütök éjjel :)
2013. aug. 11. 01:09
15/23 anonim válasza:
Királymódi! Nem ismertem meg senkit. Új dolog? Végsebesség a sportkocsinknak. Így vigyorogtam ni! ---> :)))
16/23 Sir Sarcasm válasza:
# 13 hát ja.. pff.. holnap viszont kiruccanok kicsit, hétfőn meg elgondolkodom és kitalálok valamit :D
17/23 anonim válasza:
Szar volt.Ugyanazt csináltam,mint eddig.Ma is dolgozni kellett.Bár az lehet,hogy új dolognak számít,hogy telibe szartam az egészet.
18/23 anonim válasza:
Nem volt rossz, csak lényegében felesleges. :) Legalább megtanultam, hogy semmit se bízzak idiótákra. :D
19/23 anonim válasza:
hát ettől a kérdéstől csak rosszabb lett :( xD köszi :P xD
20/23 A kérdező kommentje:
Pedig ez a kérdés kedves :)
2013. aug. 11. 01:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!