Mennyire észrevehető a nyelvpiercing? (többi lent)
Nyelvpiercinget szeretnék de titokba, szerintetek megcsináltassam? Mit tegyek hogy anyámék ne vegyék észre? Mennyire fog bedagadni és az nagyon észrevehető? Maga az ékszer mennyire észrevehető? Félek hogy ha lebukok akkor anyám eltilt a barátomtól..mit csináljak ? :(
16/L
Nekem anno amikor megcsináltattam sem volt észrevehető és 5 év után sem vették még észre... ez idő alatt mindössze ketten szúrták ki, hogy van.
Ez attól is függ, hogy mennyire beszélsz pl. nyitott szájjal... ha nem, akkor nem vészes, mert ha nem akarod, akkor nem veszik észre. Na meg ha végképp nem szeretnéd, hogy észre vegyék, akkor lehet kapni átlátszó, kis gömbös nyelvékszereket. Mivel az nem csillan meg a szádban, így szinte észrevehetetlen. :) Szóval hajrá!
Bizony nem. De azóta volt már, hogy kettő is volt a nyelvemben. Meg persze máshol is.
De szerintem ez olyan, ha már egyszer megcsináltatod, akkor biztos balhéznak majd miatta, de nem fogják kitépni a szádból... idővel már fel sem fog nekik tűnni, feltéve ha nem mutogatod előttük. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!