Nyuszóó kérdése:
Feladtam valakinek utánvételessen egy csomagot, mert így volt megbeszélve, de ő közben rájött, mikor kikellet volna fizetnie a postásnak a költséget, hogy ez túl drága. Akkor most visszakapom és nekem kéne kifizetnem hogy a termék utazott egyet?
Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 08:33
1/8 anonim válasza:
Valakinek ki kell fizetni a postaköltséget. Mivel a csomagot nem vették át, és visszapostázták így neked kell majd fizetni..
Mondjuk én nem igazán értem, hogy mi az hogy rájött, túl drága Nem beszéltétek meg az árát előre??
2/8 A kérdező kommentje:
De megbeszéltük ! Pont ezért nem értem, hogy most mért találta ki hogy mégsem jó . És ha én nem vagyok hajlandó kifizetni ? Nem veszem át a csomagot ? Mert nekem semmi kedvem miatta fizetni ! :/
2013. aug. 10. 12:01
3/8 anonim válasza:
akkor nem kapod vissza a csomagodat. Mérlegeld melyik a drágább.
Kifizetni a postaköltséget és visszakapni a csomagodat VAGY nem fizetni ki a postaköltséget de a csomagodat sem kapod vissza.
4/8 A kérdező kommentje:
Értem. Rendben,köszönöm ! :)
2013. aug. 11. 10:31
5/8 anonim válasza:
A postaköltséget te már a feladáskor kifizetted. Újabb költséget nem szednek be rajtad (tudtommal). Csak visszakapod a cuccot. És sajnos igen, te fizetted meg, hogy a termék utazott egyet. Sajnos ez most egy tanulópénz volt, hogy ezentúl csak előre fizetés után postázz.
6/8 A kérdező kommentje:
igen. köszi
2013. aug. 12. 14:09
7/8 anonim válasza:
Azért a teljes előre fizetés sem biztonságosabb, mert engem meg úgy vágtak már át eladók!
Esetleg annyit kérjél legközelebb, hogy a postaköltséget utalja előre, így ha nem veszi át, ő bukta el, ha meg igen, akkor te is jól jártál.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, legközelebb így fogok csinálni. Köszönöm !
2013. aug. 23. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!