Mivel jobb a Beats Audio Studio vagy az összes beats termék hogy ilyen drága? Mivel jobb mint egy másik márka?
Szerintem kijenthetjük, hogy az előző kommentelőnek kisebbségi komplexusa van, valószínűleg (nem biztos) sosem hallgatott egyetlen beats fülest/fejhallgatót sem. Nekem solo hd-m van és eddig kiváló! Próbáltam már studiot, de nem hogy annyival, hogy adjuk érte még 30k-t. Igen, drágák a beats termékek, de jók. Ami jó, az drága. Az esetek 90%-ában ez van. NEM mondom hogy mindig, de tapasztalatból írom ehhez a példához. (egyébként füles területén is meggyőzött, a tour még a MOSÁST is bírja, ja és ha már ideírtam a senh. is van ilyen jó fülesben, csak olcsóbb)
Szóval fejhallg:B. Solo HD
Fülhallg.Senh. vagy Beats Tour
Üdv.
Szerintem az első tényező mikor az igényeinkhez mérten választunk egy terméket, az adott termékhez mérjük amit szeretnénk. Evidens ,hogy egy cég a minél nagyobb profit betermelésére megy, s ezért képes ezt akár kevés haszon de balanszolva a sok termék által vagy a minőségi(vagy annak tűnő) kevesebbet eladni. A Beats egy nagyobb felhajtást keltett az általa reklámozással. Nem rossz a hangja de nem igazi. Ahogy tudni illik a gyártó és a közvetett szerződött gyártók is szoftveresen segítik elő a jó hangzást. A remek hangzás A megfelelő minőségű hardveres alkatrészekben rejlik. Ha valamit szoftveresen elősegítenek a hangzás érdekében, az nem eredeti szép hangzás.
Így a kérdésed magában rossz. "Mivel jobb a Beats Audio Studio vagy az összes beats termék hogy ilyen drága? " Azzal ,hogy drágább nem jobb. Létezik egy anyagi közeg ahol az átlag (nem profi hangmérnököknek tervezett eszközök) ára megfelel az átlag felhasználóknak. A Beats ezt a közeget kihasználva súlyoztatja a minőség fogalmát amit kifordít és anyagi extraprofitra rörekedve szerez anyagi előnyt a vetélytáraival szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!