Van esetleg olyan fiú aki szeretne lánnyal barátkozni (vagyis velem)? Egyszerű barátság, semmi több. Csak annyi, hogy lányokkal nem jövök ki olyan jól, legalábbis akiket ismerek azok ilyen úgymond plázacicák és szeretnék fiú barátokat is.
Figyelt kérdés
2013. aug. 9. 02:40
1/5 anonim válasza:
Van ilyen fiú. Van három megérzésem is: messze laksz, nagy a korkülönbség, csak a neten beszélgetnél. Egyébként ugyanez vagyok fiúban. A saját nememmel nem jövök ki jól és néhanapján (eddig sikertelenül) idejövök ismerkedni. :)
2/5 anonim válasza:
lány vagyok, lehet, hogy velem jól kijönnél, kipróbáljuk?:)
4/5 anonim válasza:
Barátkoznék veled :D :)
És jó vagyok lelki szemétládának :D
Ha esetleg egy jó tanácskell vagy ki akarsz beszélni dolgokat erre is jó vagyok xD :D
5/5 anonim válasza:
Szia, fiú vagyok, budapesti, nekem bátran írhatsz privátban. Vannak lány barátaim és jól kijövök velük. Általában hasznos tanácsokat szoktam adni és normális, jó fej embernek tartanak. (És szerénynek :)) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!