Internetes barátság, aztán személyes találka? (Többi lent! )
Huhh... hát a korkülönbség tényleg nagy, de ha eddig is el tudtatok beszélgetni, akkor szerintem nem lesz gond. Igaz személyes találka, de ha tényleg olyan, amilyennek leírod, ő majd vezeti a beszélgetést, és ha látod, mennyire nincs zavarban, te is feloldódsz, és nem lesz probléma. Én is szégyenlős vagyok, csendes, és visszafogott típus, de azokkal, akiket már egy ideje ismerek, egész jól el tudok beszélgetni. Persze vannak azok a kínos csendek... Igen, azok, amik a legtöbb ilyen találkánál előfordulhatnak. Hát... nálam még most is vannak ilyenek, olyan barátaimnál is, akiket már több, mint 12 éve ismerek... Ilyenkor veszem elő a humorom - ami nem mellesleg, nem épp a legjobb, de az ilyen helyzetekre megteszi - és bevetem a tücsök ciripelést... "cirip... cirip... cirip..." és olyankor általában mindenki elneveti magát. :'D Nem mondom, hogy használd ezt, de az ilyen helyzetekben nem szabad zavarban, síri csendben üldögélni. Hidd el nem lesz gond. Ismered már egy ideje.
Ami az ajándékot illeti: mind a kettő nagyon jó ötlet. Sőt, mivel tudsz róla pár személyes dolgot, felhasználhatod őket ajándékkeresésnél.
Elég idegesnek tűntél, remélem sikerült megnyugtatnom. És ha segítség kell még, írj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!