Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Animések! Nem lenne kedvetek...

Animések! Nem lenne kedvetek beszélgetni, ismerkedni?

Figyelt kérdés

16/L

Szeretnék ismerkedni, a nem nem számít, de barátságot szeretnék(!), a kor 15-17 az ideális, de bárki írhat.

A kérésem az legyen, hogy ne úgy írj, hogy 10 animét láttál. Akkor nem tudunk miről beszélni, mert már jóval a 200-on is túl vagyok(!)

Skype-on gondoltam, az úgy általában mindenkinek, van és egyszerűbb is.

Most így nyáron nehezen van stabil netem, és a Skype-ot is nehéz így használni, de örülnék, ha írnátok:)

Azért itt keresek, mert sokan vannak az oldalon, máshol, meg nincs kedvem írogatni, ez is csak egy gyenge próbálkozás. Nincsenek animés barátaim akikkel meg tudnám vitatni az animéket, és ezért. Vagy bejön, vagy nem:)

2013. júl. 26. 12:20
 1/7 anonim ***** válasza:

nekem írhatsz , bár nincsen skypom...

19/L

2013. júl. 26. 13:57
 2/7 anonim válasza:

Nekem is írhatsz :3

Itt a MAL-om( csak, hogy megfeleljek az elvárásaidnak mennyiségben és -remélem- stílusban is :D)

[link]

14/L

2013. júl. 27. 13:39
 3/7 anonim válasza:

Nekem is írhatsz, sok animét láttam

14/L

2013. júl. 27. 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Bár nekem nincs skype-om, meg hát nekem sem valami jó a netem... ^^' De ha gondolod, tudunk módot találni a beszélgetésre... ^^

Én ugyan nem bőven, de több, mint 200 animét láttam, és több, mint 150 mangát olvastam (már amit, be tudtam jelölni AA-n :'D)

Sőt itt( [link] meg is tudod nézni, hogy hasonlít-e az érdeklődési körünk... ^^

16/L

2013. júl. 29. 20:02
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat^^

lehet jobb lett volna, ha belinkelem a MAL-om:DD de mindegy, ami késik az nem múlik :p

[link]

2013. júl. 30. 12:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Esetleg írd le a skype neved, szívesen beszélgetnél veled.:)
2013. aug. 24. 06:34
 7/7 anonim válasza:
Írj nyugodtan! 18F Kicsit kilógok,de júniusban töltöttem be.
2013. szept. 9. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!