Mit csináljak h ne féljek? ( a többi lent)

7-es vagyok.
Amit én kiolvastam a sztoriból az annyi, hogy a gyerek nagyapja elejtett egy mondatot, ami által a gyerek a fejébe vette, hogy a nagyapja meg akarja ölni. Halálfélelme lett, amit már a szüleire is kivetít, sőt már ott tart, hogy a szülei barátai is bántani akarják. Szóval egy rosszul intézett mondat elindított benne egy lavinát.

Csak az baj, hogy a sok unatkozó 10-en éves kiír ide hülye kamu kérdéseket, hogy jót röhögjön, majd amikor jön egy valódi, akkor már mindenki oltja a kérdezőt. Később meg jön a hír, hogy megint egy tini lett öngyilkos trollok miatt.
De én nem tudom megállapítani, hogy most ez az 1000-ből egy érzékenyebb lelkű gyerek-e a valódi kérdésével.
Nem értem miért kell ilyen hülyeségekkel szórakozni, meg egyáltalán, ez az egész GYK nyilvánvalóan egy virtuális gumiszoba, komoly kérdésekkel ne jöjjön senki.

Szerintetek amikor a felnőttek se tudják sokszor hogy ide nem szabad jönni, akkor egy gyerek honnan tudná?
Miért nem engedi meg az egotok, hogy röhögjön a válaszotokon egy kiskamasz, ha éppen kamu volt a kérdés. Én komolyan állok az ilyen kérésekhez, és ha ezen valaki jót derül hát lelke rajta.
Ez az egomat egy cseppet se érdekli. Viszont nem tudnék ilyen kérdésnél hülyét csinálni a kérdezőből, mert ha csak 1 % esély van rá, hogy egy gyerek ezzel küzd akkor igen, statisztika lehet belőle is. Sose venném a lelkemre. De sokan okosok foglalkozzatok csak azzal, hogy nehogy nevessen egy 10 rajtatok. Pont rajtatok. Uram isten. Felnőtt emberként egy anonim oldalon főleg miért nem tudjátok pont le..ni ha kamu.

beszélj a családnak erről őszintén ezt teheted a fizikai síkon.
Imádkozz a jó kimenetelért a szellemi síkon ezt teheted.
Az eredményt meg fogadd el, ilyesmi nem történik senkivel sem véletlenül.
T.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!