Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak h ne féljek? (...

Mit csináljak h ne féljek? ( a többi lent)

Figyelt kérdés
1x a nagypapám nyarlóján voltunk és a nagypapám olyan mondatokra utalt h meg akar ölni... és ekkor jött ez a félelmem ha anyuék veszekednek akkor valamelyikőjük meg fog ölni haragjában... nem tudom most mi legyen nem merem nekik elmondani :( +ha jön 1 apa barátja mindig figyelem nem-e rak le bombát a házba :() segítsetek mert nem tudom mit csináljak...halál félelmem van vagy micsoda? nem tudom :'(

2013. aug. 8. 15:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

7-es vagyok.

Amit én kiolvastam a sztoriból az annyi, hogy a gyerek nagyapja elejtett egy mondatot, ami által a gyerek a fejébe vette, hogy a nagyapja meg akarja ölni. Halálfélelme lett, amit már a szüleire is kivetít, sőt már ott tart, hogy a szülei barátai is bántani akarják. Szóval egy rosszul intézett mondat elindított benne egy lavinát.

2013. aug. 8. 16:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Én is arra gondoltam,hogy mondott a nagyapa valamit,mire a gyerek beszart. Amúgy megsúgom ha valaki meg akarna ölni akkor nem egy bombával tenne,mivel drága és körülményes. Inkább csak palackozott vizet vegyél,mert lehet,hogy az üdítődet mérgezi meg vagy a rántotthúsodat! -.-"
2013. aug. 8. 16:37
 13/16 anonim ***** válasza:

Csak az baj, hogy a sok unatkozó 10-en éves kiír ide hülye kamu kérdéseket, hogy jót röhögjön, majd amikor jön egy valódi, akkor már mindenki oltja a kérdezőt. Később meg jön a hír, hogy megint egy tini lett öngyilkos trollok miatt.

De én nem tudom megállapítani, hogy most ez az 1000-ből egy érzékenyebb lelkű gyerek-e a valódi kérdésével.

Nem értem miért kell ilyen hülyeségekkel szórakozni, meg egyáltalán, ez az egész GYK nyilvánvalóan egy virtuális gumiszoba, komoly kérdésekkel ne jöjjön senki.

2013. aug. 8. 16:42
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintetek amikor a felnőttek se tudják sokszor hogy ide nem szabad jönni, akkor egy gyerek honnan tudná?

Miért nem engedi meg az egotok, hogy röhögjön a válaszotokon egy kiskamasz, ha éppen kamu volt a kérdés. Én komolyan állok az ilyen kérésekhez, és ha ezen valaki jót derül hát lelke rajta.

Ez az egomat egy cseppet se érdekli. Viszont nem tudnék ilyen kérdésnél hülyét csinálni a kérdezőből, mert ha csak 1 % esély van rá, hogy egy gyerek ezzel küzd akkor igen, statisztika lehet belőle is. Sose venném a lelkemre. De sokan okosok foglalkozzatok csak azzal, hogy nehogy nevessen egy 10 rajtatok. Pont rajtatok. Uram isten. Felnőtt emberként egy anonim oldalon főleg miért nem tudjátok pont le..ni ha kamu.

2013. aug. 8. 16:47
 15/16 A kérdező kommentje:
Most komolyan ha kamu lenna miért veszteném az időmet azzal h kiírom de amúgy köszi mindenkinek :) szarok azokra akik hülyeséget írnak -.-""
2013. aug. 9. 08:43
 16/16 Skywalker33 ***** válasza:

beszélj a családnak erről őszintén ezt teheted a fizikai síkon.

Imádkozz a jó kimenetelért a szellemi síkon ezt teheted.

Az eredményt meg fogadd el, ilyesmi nem történik senkivel sem véletlenül.

T.

2013. aug. 9. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!