Mit csináljak h ne féljek? ( a többi lent)
Konkrétan mivel utalt arra,hogy megakar ölni?
Az írásod alapján nem vagy több 12-nél, azt tudom javasolni,hogy a Barátok közt-nél ne nézz durvább filmeket "nem rak e bombát a házba"...
Ne félj! Biztos nem akarnak bántani. Sajnos egy félreértett szó gyerekkorba okozhat ilyen gondolatokat, de nyugodj meg. A felnőttek, főleg ha fekete humorral vannak megáldva gyakran mondanak számukra viccesnek tűnő, azonban gyerek fejjel értelmezhetetlen dolgokat.
Nyugi. Ha ilyet mondott csak viccelt. Az meg, hogy anyudék veszekednek nem túl szerencsés, de ezzel kapcsolatban is megnyugodhatsz, hiszen amikor veszekszenek nem rád haragszanak, hanem vannak olyan problémáik amiket nem tudnak halkan megoldani.
Tényleg ne félj. Egy nagy ölelés hiányzik neked anyukádtól. Menj oda hozzá, és öleld meg.
Kedves válaszolók. Ha kamu, ha nem, az ilyen kérdéseket mindig komolyan kell venni, mert ha igaz, akkor tényleges félelem van a háttérbe. Féltetek már? Ha igen, akkor tudjátok hogy nagyon elkeserítő érzés. Miért nem gondolkodtok?
Ha ez a gyerek tényleg fél /ha kamu akkor ne foglalkozz vele/ akkor segítségre vágyik.
Ha segíteni nem tudsz, ártani ne árts. Inkább ne válaszolj.
Én nagyon sokat rettegtem ugyanezen okból gyerekkoromba. Mondjuk így visszagondolva nem alaptalanul. Senkinek nem kívánom!
"nagypapám olyan mondatokra utalt h meg akar ölni."
"anyuék veszekednek akkor valamelyikőjük meg fog ölni haragjában"
Na most akkor ki akar megölni? Már mindenki ki akar csinálni?
Mennyi idős vagy? 10-nél többet nem nézek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!