Loxiii kérdése:
Hogy aludjak el hamar?
Figyelt kérdés
Hamar szeretnék elaludni de az a baj hogy mindig csak 3:00 körül leszek álmos , már probáltam azt is hogy délután lefáraztom magam de akor se voltamálmos2013. aug. 4. 20:26
11/17 anonim válasza:
Èn ezt csinálom ès sztem nagyon hatásos: elõször is: elszámolok százig szèp lassan,utána ellazítom mindenegyes porcikámat,majd 2x ,3xelkèpzelek magam elõtt egy teljesen (!!!) fehèr kèpet ès tök fura ilyenkor nèha elkezdek fázni.amm èn van olyan hogy mèg a lazitásig sem jutok el mert egyszerûen bekábulok :))
12/17 NaruToo válasza:
(12/F) Én Bekapcsolom a TV-ét. beteszem rohadt halkra épp hogy hallom meg persze beteszem úgy 30-60 perc időzitőre! azt kezdek kajak kábulni :) Sztem jó olcsó gazdaságos módszer xDD am ez telóról is működik!
13/17 anonim válasza:
Èn is ilyen vagyok,de èn rajottem egy technikara,es azota tok konnyen elalszok. Mindog mikor lefekszel aludni, kepzeld el,h mit akarsz almodni,es az majd magatol folytatodik. Nekem legalabb is altalaban . Sokszor.(pl.: repulni szeretnel. Elkepzeled h mesz az erdobe, talalkozol egy jotunderrel,elkepzeed a.beszelgeteseteket,a beszelgetes vegere azt mondja, h ad egy kivansagot. Te azt kivanod, h szarnyad legyen stb. Mint a filmekben, reszletrol reszletre. Remelem tudtam segiteni
14/17 anonim válasza:
Igyál meg egy pohár porró tejet ( rakhatsz bele mézet is ugy finomabb ) elvileg attól álmosabb leszel :D
15/17 anonim válasza:
Nálam szokott működni, a 4-7-8-as légzés.
A feladat: 4mp-ig beszívod a levegőt, aztán 7mp-ig benttartod, majd 8mp-ig kifújod. (Mp=másodperc) ;~;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!