Ki szokták nyomozni a graffitik készítőit vagy ez egyáltalán lehetséges?
Figyelt kérdés
2013. júl. 29. 21:10
1/7 anonim válasza:
szerintem már nem is foglalkoznak vele,annyi van...mir mindet kinyomozzák...
2/7 A kérdező kommentje:
és ez hogy lenne lehetséges?egyébként tényleg már fel sem tűnik annyi van
2013. júl. 29. 21:17
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem nyomoznak semmit, max. ha a közben kapnak el valakit, amikor csinálja.
4/7 A kérdező kommentje:
még városon kívül se? nemcsoda h tele van vele minden. na m1 csak erdekelt :)
2013. júl. 29. 22:18
5/7 anonim válasza:
Azt csinálják ha valakit elkapnak vagy rávernek több balhét vagy megverik hogy dobjon fel mégtöbb személyt aki csinálja..
6/7 A kérdező kommentje:
úgyérted , h rajtakapnak?
2013. aug. 2. 15:28
7/7 anonim válasza:
Nem nyomoznak, nem lenne értelme, max találnak nálad pár flakon festéket, de az még nem hiszem, hogy terhelő bizonyíték, mivel nem bizonyítja, hogy azt illegális festésre használtad. Esetleg elkezdenek figyelni, és lecsapnak rád akció közben, ilyenről már hallottam. Meg mintha Szegeden csinálták volna egy időben, hogy minden tag-et lefotózott a rendőrség, utána ha elkaptak egy graffitist akció közben, akkor összehasonlították az ő tag-ét a többivel (amit lefotóztak), és egy grafológus segítségével megállapították, hogy melyik az övé, és azért is megbüntették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!