Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehetséges ez?

Hogyan lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Felhívtam állítólag egyik barátnőmet július 13.-án 23:47-kor, de nekem nem jelzi a telefonom, hogy hívtam volna és akkor már aludtam is, viszont neki jelezte a telefonja és mondta, hogy mielőtt felvette volna én leraktam. segítsetek kérlek! félek.
2013. júl. 16. 20:01
 1/2 Fanny1885 ***** válasza:
Mitől félsz? A technika ördögétől? :) Semmi extra,felejtsd el.
2013. júl. 16. 20:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy nagyon álmos voltál és azért nem emlékszel vagy véletlenül elnyomtad aztán valamilyen modon kitörölted? Hát másra nem is tudok gondolni. Vagy esetleg lakik valaki veled egy lakásban? Mert ha igen akkor lehet kölcsönvette. Ha pedig nem akkor nem lehet, hogy a barátnőd telefonjában van egy pont ilyen nevü személy? vagy nézd meg a névnél a számot! vagy a barátnőd lehet csak megviccelt.

Hát nem is tudom, hogy mit mondjak. Ha semmi magyarázat sincs azért ne ijedj meg mert néha történnek furcsa dologok is. Például az én telom azt mutatta, hogy tiszta kinai irással és kinai számoknak küldtem egy rakás üzenetet ráadásul 1989-ben és 2000-ben pedig 1995-ben születtem szóval nyugi!!!

2013. júl. 16. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!