Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 31 évesen még lehetek repülőgé...

31 évesen még lehetek repülőgép pilóta?

Figyelt kérdés
Most boltban dolgozok,de el szeretnék kezdeni tanulni pilótának és repülőgép vezető szeretnék lenni,még nem késő?

2013. júl. 29. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:
46%
Sosem késő, ez nem életkortól, hanem kitartástól függ.
2013. júl. 29. 21:46
 2/3 anonim ***** válasza:
53%

Lehetni lehet, kérdés milyen szeretnél lenni.

Nagy utasszállítóra már nem kerülhetsz, s katonai gépre sem vágyj. Saját magángépre kerülhetsz.

2013. júl. 29. 22:22
 3/3 reszelo válasza:
0%

Persze, hogy lehetsz!

Én 28 éves vagyok és most csinálom. Nézz utána, hogy milyen lépcsőfokokat kell letenned, mert kb 5 lépcsőfok mire eljuthatsz oda, hogy komolyabb kereskedelmi pilóta legyél. De kisebb ker. pilóta engedélyt is szerehtesz, durván 2 év amennyiben az anyagiak a rendelkezésedre állnak. Korhatár nincs. Ellenben anyagiakban ez sokmilliós beruházás. Viszont ha félre tudsz rakni rá és meg tudod csinálni (azért tanulni is komolyan kell) akkor a befektetett összeg hamarabb jön vissza, mintha diplomát raknál. Egy fizetett kereskedelmi pilóta millió felett keres átlagosan (nem az utasszállítósak, azok több milliós fizuval rendelkeznek).

Szerintem csináld, ha tényleg szeretnéd!

2013. aug. 8. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!