A hörcsögöm 1 hete. Segítene valaki?
Figyelt kérdés
A hörcsögön 1 hete ellett 8 kölyköt.1 aznap meghalt. A hörcsögöm kb 4 napja minden éjjel megeszik 1 kölyköt.7-6-5- és már csak 4 van. Régebben ilyet nem csináltak. Vagy első nap megette őket vagy ha nem akkor már felnevelte őket. Mit tegyek, hogy a többi megmaradjon? Vagy esetleg valami stressz érte és azért eszi őket?2013. júl. 27. 13:21
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Hát, nem tudom, nálam még nem születtek, de hallottam ilyesmiről nagyon nagyon sokat. Fehérje pótlás és rengetek víz kell az anyának, azért eszi meg!!!!!! Adj neki lisztkukacot, ha nincs, akkor olyan ételt amiben van fehérje és ehet is. Csak ezt tudom tanácsolni... Vagy kapjad ki tőle a babákat és mentsed meg. Próbáld meg te valahogy felnevelni őket... Láttam már ilyet csak azért mondom... Egy nő ilyen pár napos kis hörcsögöt szoptatott(nem az övével persze... :D) valami csöppentős tárgyal. Talán tej lehetett benne.
3/5 anonim válasza:
#2. vagyok
Valamint adj sok zöldséget, legyenek lédúsak!!!
Pl. paradicsom, kígyó ubi. :)
Ha eddig nem nagyon adtál neki ilyeneket, akkor most adnod kell neki!!!! Ha nem nagyon kapott eddig fehérjék, akkor mindenképp adj neki, mert ez a két ok, amiért megeszi a kicsiket!
4/5 anonim válasza:
#3. vagyok... :D
Ja igen, és ne sajnáld adni neki az ilyen kaját, inkább azt egye mint a kölyköket!
5/5 anonim válasza:
Adj enki fehérje gazdag kajákat és szedd ki tőle a kölyköket ameddig megnyugszik és visszaszerzi az elvesztett tápanyagokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!