Miert csak a fingos, szaros teman tudok rohogni?
Kedves kérdező!
Nem csak te röhögsz rajta hanem sztem nagyon sok ember,és azért mert NAGYON vicces:D:D Én ha meghallok egy fingot akkor már reflexből elröhögöm magam xD Ugyanígy vagyok a szar témával is:D Nincs jobb mint megbeszélni a haverokkal hogy ki mekkorát,és aznap hányszor szart egy szép méreteset xD
juj én multkor a helyi plázába bementem mosdóba, előttem ment be egy nénike és akkorát fingott hogy huuu elkapott a röhögés alig birtam leállni:DDDxD
16/L
Jok a szaros videok de amikor a lanyok a szart nyomogassak a a kezukkel meg a pinajukra kenik meg a masik asszony nyalja mar nem jo.
Oket bekeene zarni egy szarral megtelt kinti vezebe es jo megdobalni Paradicsomval , Utana meg jo osszeverni gumislaffal es gumifaslival osszekotni a Ganej Mamikat es napokig szarni es hugyozni Rajuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!