Velem van a baj, hogy nehany dolgon nem tudok rohogni?
Figyelt kérdés
Egyik nap mentunk hazafele a sulibol es egy gyerek hatalmas nagyot esett a bicajaval es ekkor paran kirohogtek en pedig csak nezte most mit kell ugy rohogni szegenyen.Az egyik csaj kesobb meselte hogy mekkorat esett es hogy o mennyire rohogott en pedig leszotam hogy mert kellett olyan nagyon kirohogni szegenyt es ekkor en voltam a hulye hogy nincs humorerzekem.Szerintem nem velem van a baj,vagy megis?:S2009. márc. 15. 11:49
1/5 anonim válasza:
Ez nem egy olyan eset amitől kétségbe kell esni. Egy esés nem mindekinek vicces, amíg mondjuk beszólásokon-vicceken nevetsz addig nagy baj nem lehet ;)
2/5 anonim válasza:
Persze hogy nem veled van a baj, a tobbiek tul butak, ezert nevettek.
Ez egy kisebb, sot nagyobb baleset is lehet, hiszen a srac beutheti ugy a fejet, hogy egy orok eletre maradando serulest szenved. Vagy barmi mas.
Szoval nem nevetseges a dolog, ne is foglalkozz a tobbiekkel, tul butak. De az ilyen nevetosek megerdemelnek, hogy ok is egy hatalmasat essenek biciklivel:)
3/5 anonim válasza:
Én szinte mindig nevetek más kárán, és ugyanúgy nevetek a sajátomén is.
4/5 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák.
Én sokszor vagyok úgy, hogy fapofával nézek végi egy olyan filmet, amin a többiek könnyesre röhögik magukat.
De van, hogy egy filmben egy jelentéktelen kis jelenet kihozza belőlem a könnyező röhögőgörcsöt.
5/5 anonim válasza:
Szerintem akkor van baj ha valaki azon röhög ha valakit pl kivasal egy busz vagy vonat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!