Egy 14 éves lánytól korához képest elég csinos és megkérdeztem tőle hogy járnál egy 14 évessel? ő pedig azt válaszolta: " Hülye vagy? Dehogy járnék egy 14-évessel " és még azt mondta hogy neki a 20-21 éves pasik jönnek be!
Figyelt kérdés
Úristen Az ilyenekből lesznek a qrvák?2013. júl. 22. 14:57
1/4 anonim válasza:
Nem ilyenekből bárki lehet. 14évesen sokmindent mond az ember, amit aztán nem úgy gondol. Legfeljebb gerontofil lesz belőle de szerintem 20 éves kor felett az se olyan durva.
2/4 anonim válasza:
Miért lenne belőle qrva? Azt mondta tán, hogy pénzért fekszik le velük? Nem? Hát akkor?
3/4 anonim válasza:
Dehogy lesznek ilyenekből. Attól hogy neki az érettebb pasik jönnek be, mint a 14 évesek, még nem kell leírni. Amúgy te meg rákérdeztél hogy járna-e egy 14 évessel, szóval te se tartottad természetesnek.
Gondolom egyébként, hogy azért kérdezted, mert te is 14 éves vagy. Induljon ki belőled? Hogy akármit mond neked, te azt közzéteszed a neten és legrvázod? Hát szerintem teljesen igaza van. Szerinted ilyenekkel kellene járnia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!