Mi az a pro-anorexia?
Anyu amikor Angliába kiment munkaügyből, hozott haza angol tinimagazinokat.
Van egy cikk egy anorexiás lányról,amiben ilyesmit ír (magyarra fordítva) :"A neten egyfolytában pro-anorexia oldalakat néztem, amikor anyának azt mondtam, házit írok, akkor is."
Mi ez? Valami anorexiás képző vagy micsoda??? Köszi a választ!!
proana az anorexiások "védője", aki készteti őket arra, hogy ne egyenek, és ha többet esznek a kelleténél, akkor"csalódást okoznak neki". a pro ana oldalak pedig olyan oldalak ahol praktikák vannak a nem evéssel kapcsolatban, meg ,hogy hogy ne vegyék észre a szülők, hogy nem eszik a gyerekük, meg inspiráló képek, hogy tudják h milyen vékonyak akarnak lenni,és más anások osztják meg egymással a tapasztalatukat.
van 1 csomó ilyen magyar lap is, bár már elkezdték őket betiltani, de sztem ne nézegesd őket,főleg, ha egészséges vagy, mert cs magukkal húznak.
Kérlek, könyörgöm: ne tedd ki ezt az infót!
Barátnőm is szeretett volna lefogyni (igaz kövér is volt, 175 cm 92 kg, bár alkatilag arányos, és egészen csinos is volt, na meg állandóan vigyorgott) és valahol olvasott erről a pro ana dologról. Rákeresett a neten. Gondolom kitaláltad a folytatást. Ma már csak 45-50 kg. Ami ugye 175 cm mellet nem éppen a legjobb. Ráadásul neki még a csontjai is vastagok. Pedig az eredeti célja az volt, hogy olyan 20-as BMI-t érjen el. Sikerült.
Szóval, ha lehet, akkor csak annyit említs meg, hogy vannak ilyen oldalak.
U.i.: Ha nem veszed tolakodásnak, akkor megemlítem, hogy szívesen segítenék egy ilyen oldal összerakásában. :) Magamtól soha nincsen erőm, meg nem is tudom, miről írjak. De ha gondolod, szívesen segítek:)
Puszi: Orsi (15/L)
az utolsó válaszolónak:
megkérdezhetem hogy a barátnöd mennyi idö alatt fogyott ennyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!