Az új izzadásgátlót IDROS-t valaki kipróbálta már?
Sziasztok,nekem sok kellemetlen szituációt okozott már az izzadás. Jártam vele orvosnál is,majd sok eredménytelen próbálkozás .. Agykontroll,antis.,sók stb javasolták a műtétet. Olyan elkeseredett voltam,
h elkezdtem spórolni rá.. Ekkor egy barátnőm küldött nekem Ausztriából Syneo7 et. Két kúra és!!!! Megszűnt!!!! A hónaljizzadás. Nem mérséklődött,megszűnt!!! Van helyette has, de ez már nem ömlik,csak van. Ez könnyebben észrevehetetlenné lehet tenni. Tudom,nem épp a kérdésre válaszoltam,de remélem többeknek segítek!!
22-es! Azt esetleg nem tudod, hogy Magyarországon kapható-e a Syneo5? Nekem sem vált be eddig semmi, és már én is a műtéten gondolkoztam... De most adtál némi reményt. :)
(Ja, igen... és tudnál mondani egy árat is, hogy kb. mennyibe kerül az említett csodaszer? :) )
Én komolyan azt hittem, hogy egyedül vagyok ezzel a problémával! Persze nyilván nem örülök, hogy mások is szívnak vele, de legalább elmúlt az az érzésem, hogy egy mutáns vagyok. Gyerekkoromban, olyan 10 éves korom körül volt egy nagyobb törés az életemben, amit úgy néz ki, nem sikerült feldolgoznom. Azóta, ha csak arra gondolok, hogy kimegyek az utcára, emberek közé, máris elkezdek izzadni (mindenhol: arc, hát, hónalj, tenyér, has, kéz stb.). Több, mint valószínű, hogy pszichés a dolog, mert családtagjaim között nincs ilyen, van két lakótársam, az ő közelükben sincs probléma, illetve ha kicsit többet iszok a kelleténél és elengedem magam, akkor sem tapasztalok semmi izzadást.
Próbáltam gyógyszertári port, oldatot, (a bolti hulladékokat, amiket normális emberekre terveztek már nem is említem), házi praktikákat - semmi. Jelenleg annyit tudok tenni, hogy közvetlenül indulás előtt bekenem a hónaljam Old Spice-szal, és így legalább szagom nincs (többnyire). Ma fogok elsasszézni a patikába, és kipróbálom ezt az IDROS-t. A pénzvisszafizetési garanciával pedig élni fogok, ha kell, de inkább kiadnék rá kétszer-háromszor nagyobb összeget, csak működjön. Szeretnék úgy emberek közé járni, hogy fel merem emelni a kezemet, az asztalra támasztani, vagy csak egyszerűen elvenni a törzsem mellől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!