Az új izzadásgátlót IDROS-t valaki kipróbálta már?
Offtopic: A fő hatóanyaga a solutio antisudorica-nak és az idros-nak is ugyanaz (alumínimuklorid), egy alumíniumsó. A többi összetevőjében is van kis különbség. Az idros eredetileg egy angol cég terméke, Perspi-guard néven alakítottak ki egy egész termékcsaládot. Az amazonos vélemények alapján jó, de hogy mennyire éri meg azt a többletköltséget, amit ki kell adni érte a Naturland termékével szemben, azt nem tudom (4000 Ft vs 600 Ft - mindkettő bolti ár). A TVs reklámok miatt is nő az ára, de nagyot dob inkább rajta az, hogy el kell hozni Angliából a terméket.
Az idros kiszerelése modernebb, pumpás műanyag flakonban van 30 ml, míg a naturlandos sima barna üveges. A felhordása az anyagnak az Idros esetében egyszerűbbnek tűnik.
Az Idrosból most vettem meg a spray-t. Hétvégén kezdem meg a kezeléseket először a hátamon, majd ha ott valami hatást látok, nekiállok a hónaljnak is. A naturlandos készítményből is veszek, és kipróbálom, hátha olyan jó, mint amilyennek mondják.
4. sorszámú sorstársnak:
Az Idros-ból van gél is, ami állítólag arcra is jó. A leírása szerint ebben nincs alumínium, viszont horror ára van (7-8000 Ft). Mivel a hónalj mellett nekem az arc és a fejbőr izzadása a legnagyobb gond, így még ezt az összeget is rászánnám, ha van értelme. Nem hallottál róla valamit? Megéri?
/Azért is lenne fontos, mert a szokásos izzadásgátlók tudtommal arcra nem használhatók, legalábbis nem ajánlatos a használatuk./
Amúgy hónaljra én az SA-t használom, időleges megoldást jelent, szóval 2-3 alkalommal történő használat után 5-6 napig nem izzadok azon a részen.
A másik kérdésem: az Idros spray hatott nálad?
Köszönöm a válaszokat.
Az Idros-ról még annyit, hogy a leírásában 1998-99-es német kutatási tapasztalatokra hivatkoznak, szóval ez valóban csak Magyarországon új termék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!