Az új izzadásgátlót IDROS-t valaki kipróbálta már?
Kozmetikus vagyok,innen tudom,hogy az olyan készítmények,amik alumíniumsókat tartalmaznak,ràkkeltőek. Pl sok izzadásgátló van,ami biztosítja a 48-72 órás védelmet hónaljban,de ezek mind tele vannak alumíniumsóval. Mellrákot okoznak nőknek férfiaknak egyaránt. Ezeket arcra nem véletlenül nem szabad használni,mert szétszedik az ember bőrét. Van azt hiszem a Nivea-nak ilyen sómentes terméke,ami tény,hogy gyengébb,de kevésbé káros.
Lábizzadásra tudom ajánlani azt,hogy első használat előtt formaldehiddel áttörölni a cipő belsejét,utána pedig szódabikarbónát szórni bele keveset. Mindkettő baktérium és gombaölő.
Illetve ha a hát-tenyér-arc izzadása erőteljesebb,háziorvostól kérni kell egy teljes kivizsgálást,ott valami más van a háttérben. Nekem pl itt derült ki,hogy kicsit magasabb a tesztoszteron szintem nő létemre,ezért izzadtam jobban.
Remélem tudtam segíteni :)
idros sensitive 3hét:
semmi. de tényleg,mint halottnak a csók. :( azért elég drága. Többet vártam volna tőle. Mondjuk ennyi pénzért amíg van belőle használom :) Nekem a homlokom szokott izzadni idegességtől. Arra bizton állíthatom ,hogy három heti használat után nem jó. :( 4. héten is írok majd véleményt, hátha.
Ha jól tudom, 1 hónapig kell használni, úgyhogy most már tényleg ne hagyd abba. :) Remélem nem lesz kidobott pénz, de már kezdek elbizonytalanodni, hogy érdemes-e megvenni... Amekkora svunggal reklámozzák, nem gondoltam, hogy az egész egy nagy szélhámosság, de lehet, hogy így van... :/
Várom a fejleményeket, köszönöm az információt.
Ez a termékcsalád kifejezetten a kórós izzadással küzdő embereket célozza meg.Ez egy olyan dolog, ami indokolatlanul teszi nehezebbé a mindennapokat. Ez ellen nem lehet szódabikarbónával és egyéb csudacumókkal fellépni... Sokan közülünk, pedig csak ideiglenesen, vagy szezonálisan keressük a megfelelő termékeket. Nekem például hatalmas megpróbáltatás mostanában egy állásinterjú, korábban egy vizsga, ugyanis ilyenkor a tenyerem vállalhatatlanul izzad (felkészültségtől szinte függetlenül) és ez már kapásból rossz benyomást kelt.
Antisudorica megoldás a közepesen erősen izzadóknak - de szerintem azt sem lenne szabad állandó jelleggel használni. Az Idros, pedig szerintem azért annyira drága, mert nem irritál annyira...viszont a hatása is elenyésző. Esetemben észrevehetetlen. Marad a hosszú ujjú blézer és a zsepik a kézben (azt tettetve, mintha kicsit náthás lennék) :) :) Valaki itt talált már valóban hatásos terméket?!
Én több, mint fél éve használom az Odaban Spray-t hónaljra, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, főleg azért, mert még mindig az első adag tart ki. Eleinte naponta használtam és most már elég heti 1-2x befújnom magam. Az izzadás szinte teljesen megszűnt. Talán érdemes a többi izzadásgátlót is úgy használni, mint az Odabant (éjszaka, nyugalmi állapotban, közvetlen lefekvés előtt), így van ideje kifejteni a hatását, amíg a test pihen és nem izzad.
Arcra is kipróbáltam, ott sajnos nem nagy sikerrel... Még érdemes talán bőrgyógyászhoz elmenni ilyen problémákkal, hátha tud mondani valami okosat, bár én igazán megbízhatót még sajnos nem találtam. Pest környékén esetleg nem ismer valaki egy jó dokit?
(Fiú vagyok, 24)
üdv.
Végső vélemény az idros sensitive -ről:
Hatása elenyésző, nálam gyakorlatilag semmi.
Egy pozitívuma van, szépen kisimítja a bőrt. Szóval kozmetikumnak még lehetne jó.De én inkább leszek még randább de legalább ne izzadjon az arcom egy minimális stressztől. Úgyhogy nálam nem vált be. Lehet másnál működik. Nálam egyáltalán nem. :(
Sziasztok,
a Vichy kék vagy drámaibb esetben a piros nekem bevált. Alkalomszerűen használom - arcra is - semmi negatív hatás idáig ill. elég megbízható. Nem olcsó az igaz, 4-5k.
Üdvsorstársak
valakinek valami véleménye én a SA használtam/om hónaljon de jó lenne valami arcra illetve ami nagyon fontos lenne kézre. Ebben kérném tapasztalataitokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!