Budapest szebb mint Szováta?
Szovátán élek mindössze 13 éve. Nagyon meguntam ezt a helyet. Unalmas és egyhangunak látom, de sokak számára egyáltalán nemaz. Budapestre húz a szívem de nem tudom hogy tetszene-e nekem? Félek egy picitt a változástól de itt sem birom sokáig. Laktam már Pesten 2 évet...de nem nagyon emlékszem, kicsi voltam.
16/L
Tavaly voltam Szovátán egy hetet. Ami azt illeti, nehéz összehasonlítani a kettőt, pláne azt megmondani, hogy neked tetszeni fog-e.
Budapest nem lesz olyan rendezett, mint Szováta, ugyanakkor sokkal többféle arculata van. Az ottani hegyekkel csak Buda ér fel valamelyest, és ott a Duna, ami az ottani pataknál egy kissé nagyobb léptékű.
Ne számíts arra, hogy Budapesten egy tiszta és teljesen kulturált várost fogsz találni, de vannak kifejezetten szép részei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!