Cigányok elleni védekezés?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a gondom hogy szeretnék elmenni a Baross utcába(8. kerület) és sok rosszat hallottam arról az utcáról, ezért kéne valami tipp a r.e.t.k.e.k ellen. Önvédelmi fegyvereket nem igazán vehetek.
Köszi a válaszokat!
2013. júl. 9. 18:27
11/13 anonim válasza:
Mivan ? Senki nem kötött "utálom a feketéket táblát" a nyakába. Támadnak anélkül is.
12/13 Fanny1885 válasza:
Ez egy filmben volt, de mind1. Gondolom Te ott élsz,h ennyire tudod. Vagy már többször is megtámadtak minden ok nélkül. Nekem meg csak különös szerencsém volt,h békén hagytak... Nem értem,h este a híradó miért nem azzal van tele,h 13 éves kissrácokat kaszabolnak halomra a Baross utcában? Nem kell a felesleges hisztéria, van elég gond egyébként is.
13/13 anonim válasza:
nem támadtak me. nem élek ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!