Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Cigányok elleni védekezés?

Cigányok elleni védekezés?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az lenne a gondom hogy szeretnék elmenni a Baross utcába(8. kerület) és sok rosszat hallottam arról az utcáról, ezért kéne valami tipp a r.e.t.k.e.k ellen. Önvédelmi fegyvereket nem igazán vehetek.

Köszi a válaszokat!

2013. júl. 9. 18:27
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ja és 13/F vagyok
2013. júl. 9. 18:27
 2/13 anonim ***** válasza:
Miért akarsz oda menni? Amúgy gázspray.
2013. júl. 9. 18:32
 3/13 A kérdező kommentje:
Van ott 1 bolt de gázsprayt kiadnak?
2013. júl. 9. 18:33
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Kés, torok.. :D Na jó, ez csak egy álom. Ezeket sajnos nem lehet lerázni. Ha teheted, menj biciklivel, és hajts gyorsan. Hát, nem tudom mennyire jelent védelmet, de én ilyenkor viszek magammal egy nyitható bicskát. Csak emiatt te is bajba kerülhetsz.

MINDENKINEK AJÁNLOK BÁRMIFÉLE ÖNVÉDELMI SPORT TANULÁSÁT! A MOZDULATOK BELÉD IVÓDNAK EGY IDŐ UTÁN, ÉS EZ NAGYON JÓ DOLOG!

2013. júl. 9. 19:14
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen, a bicska jó dolog, bár én a bayonettemet vinném(csak az 8 cm pengehosz felett van :( ) az önvédelmi sportok nagyon jók, régebben én is jártam, de ha többen jönnek neked nem lehet nagyon hasznosítani :( Bár a legjobb megoldás szerintem az lenne ha egy TIGER-tankkal mennék dehát az drága is meg nem legális :D
2013. júl. 9. 19:19
 6/13 A kérdező kommentje:
Illetve a beszerzéssel gondok lennének :D
2013. júl. 9. 19:20
 7/13 Fanny1885 ***** válasza:
31%
Ugyan már! Nincs ott semmi:) Menjél normálisan,ne legyél kihívó,ne köss bele senkibe és nem lesz SEMMI! 3hónapig a Baross-Dobozi sarkán éltem,tök fehér vagyok és senki nem bántott. Pedig nem vegyültem.
2013. júl. 9. 22:45
 8/13 anonim válasza:
100%
Utolsó! Nem kell senkibe bele kötni, mert majd ők kötnek beléd.
2013. júl. 10. 07:18
 9/13 Fanny1885 ***** válasza:
0%
Megvan a véleményem róluk,az életstílusukról,de: ha bemész a gettóba,nem kötsz a nyakadba egy utálom a feketéket feliratú táblát. Tehát ha odamész,ne méregessél senkit,főleg ne szòlogassál be és nem lesz SEMMI. Nevetséges még az ötlete is annak,h egy szaros kis késsel majd Te megvéded magad. Inkább azzal hozod magadra a bajt. Laktam ott,ahogy már írtam. Túl sok filmet néztek.
2013. júl. 10. 14:54
 10/13 anonim válasza:
100%
vasrúd, balta, feszítővas,fűrész, kalapács
2013. júl. 10. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!