Melyik lánynév a szebb a Vanília vagy a Fahéj?
Jó tudom, hogy mindkét név furán hangzik de szép nevek.
Szerintem a Fahéj jobb. Szerintetek?
Rácz Fahéj , POMPÁS!
Hova süllyedhet még ez a világ..
41-es válaszolónak:
Ha tudod,hogy Rácz a vezetéknevem akkor nyilvánvlóan elolvastad a 40.kommentemet amibe azt is leírtam,hogy csak kiváncsiságból tettem fel a kérdést. De attól te még mindig úgy mondogatod mintha tényleg ezt e nevet akarnám adni a gyerekemnek. Te értelmi fogyatékos vagy,hogy nem bírod felfogni,hogy csak kiváncsiságból tettem fel ezt a kérdést???????????????????? Azt ajánlom,hogy járj pszichológushoz mert neked valami gond van az agyaddal, biztos beütésed van. De hát így születtél nem tehetsz róla...hova fajul ez a világ egyre több embernek van súlyos értelmezési nehézsége...
A 42. válaszolónak teljesen igaza van!
Annak ellenére, hogy még csak gyerek (mondjuk abból , hogy ilyen kérdést tesz fel nem remélek tőle sokat) valószínűleg valamilyen okkal tette fel ezt a kérdést.
Mert pl. nekem és szerintem minden ép ésszel rendelkező embernek nem jutna eszábe ezt a kérdést feltenni, hiszen tudja rá a választ, hogy ezek a nevek macskáknak meg tengerimalacoknak valóak.
44.válaszolónak:
Mint ahogy a 39.,és a 42.válaszoló(A két válaszoló ugyanaz a személy) is leírta én csak kiváncsi voltam a reagálásokra-.-.Nem tévedtem tényleg baj van az agyaddal-.-
Csak nézd meg te 56%-ban adsz hasznos válaszokat a 42.válaszoló pedig 69%-ban. Tehát valószínűleg kinek van igaza?:D
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Nem hinném , hogy a százalékok itt bármit számítanak hiszen ha már az embernek nem tetszik valami egyből lepontoz szóval lényegtelen.
A hasonló értelmek akik Mustárnak meg Cirminek akarják hívni szerencsétlen gyerekeiket..
Vegyetek macskát!
a sok szánalmas válaszoló aki leszidja a kérdezőt csak azért mert neki tetszenek ezek a nevek.... ENNYIRE NEHÉZ MÁSOK VÉLEMÉNYÉT TISZTELETBEN TARTANI???????????????? -.-
Attól hogy nektek nem tetszenek de másnak igen már le kell őket szidni? És a 36-os válaszoló egy gyökér.
És engem is érdekelne hogy a 2.válaszoló miért lett lepontozva? Odaírta hogy neki a Málna a favorit jó lehet hogy hülye név de neki attól tetszik. Ezért lepontozzátok???-.- ennyire nehéz ezt is tiszteletben tartani????-.-"" Egyébként a 2.válaszoló sztem is hasznos volt a sok idióta lepontozó pedig lepontozta oktalanul-.-
Ilyen névvel kell leélnie szerencsétlennek az életét
gondolkozz már téged igy hívnának biztos szép életed lenne szegény gyereket gúnyolni fogják főleg iskolás évek alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!