3/15 anonim válasza:
Eszter. A Gréta valójában a Margit beceneve.
4/15 anonim válasza:
Hu, a Gréta nekem borzasztó, leginkabb azért, mert ismerek egy Gréta nevű kisgyereket, hat mit mondjak.... Az ördög irigy lenne rá.... Eszter szép. De meg szebb az Esztella nekem
5/15 anonim válasza:
lehet, h a Margitból alakult ki, de a Grétát senki nem fogja Margitnak becézni.
A Gréta szebb, különlegesebb, ritkább, nem sok esély van rá, hogy oviban/suliban lesz ilyen nevű.
Ez a baj a divatos nevekkel (nem kifejezetten az Eszterre értem), most mindenki meg van őrülve értük, aztán pár év múlva egy első oszályban lesz 8 Zsombor, 6 Máté, 10 Lili meg Anna, és hasonlók.
6/15 anonim válasza:
Gretara nem sok esély van???a lányom osztályában három is volt belőle....
7/15 anonim válasza:
Nekem a Gréta - a lányomat is így hívják.
Egyetlen másik Grétát ismerünk, ő felnőtt, és az ország másik végében lakik.
Eszter viszont 3 volt a bölcsiben, és 4 van az oviban.
8/15 anonim válasza:
én egyet sem ismerek, Esztert többet is.
na nem sokat, de azért vannak néhányan.
saját környezetemből indultam ki.
9/15 anonim válasza:
Igazából nekem egyik sem jön be igazán, de ha választani kell, akkor Gréta. Az Eszter név nekem soha nem tetszett.
10/15 anonim válasza:
Eszter! Az egyik kedvenc nevem! A keresztlányom neve pedig Gréta. Szóval ez is tetszik, de a saját lányomnak az Esztert választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!