Szerintem is a Fahéj a szebb,bár nekem a Vanília is tetszik..De a Málna a favorit!<3
2013. júl. 7. 14:29
3/55 A kérdező kommentje:
Miért is lenne Kolompár a vezetékneve?Szerintem szép nevek ezért kérdeztem,hogy melyik a szebb,ha téged ez zavar,akkor te ne ezt add a gyerekednek!;)
2013. júl. 7. 14:32
4/55 anonim válasza:
Nem rosszak, bár szerintem a Kapor vagy a Szerecsendió még jobb lenne.
2013. júl. 7. 14:39
5/55 anonim válasza:
Hát nem azért de sajnálom aki ilyen nevet kap és egyből arra gondolok milyen hülye szülei lehetnek.. szétfogják cikizni ezért az iskolába..
Legyen szerintem Majonéz!
2013. júl. 7. 14:43
6/55 sippara válasza:
Juhúúú, nevezzük el ízek után a gyerekünket! A következő mi lesz, Pirospaprika? Netán Szerecsendió? Az ilyenek miatt kéne a gyermekvállalást legalább valami alapvető teszthez kötni... Remélem, még gyerek vagy, akkor persze aranyos, hogy így akarod hívni a gyerekeid... Ha viszont nem, akkor inkább változtass nevet, a saját életedet b*** el a hülyeségeddel, ne egy ártatlan gyermekét.
2013. júl. 7. 14:53
7/55 Salamon Bálint válasza:
A Hurkalé vagy a Körömpacal szebb.
2013. júl. 7. 14:54
8/55 anonim válasza:
A Vanília nem is anyakönyvezhető. Csak Vanilla van. Amúgy én egyiket sem adnám. Vanília és Fahéj nevű MACSKÁT is ismerek, nekik mondjuk jól áll...
2013. júl. 7. 14:56
9/55 anonim válasza:
Mert a c típusú alfajnál a legelterjedtebb az ésszerűtlen giccsnév-választás - abból gondoltam.
#4: A szerecsendióra én is gondoltam, de nem akartam már neki ötleteket adni. :)
Van az a vicc:
- Kisfiú, miért sírsz?
- Mert anyukám elküldött a boltba kolbászért, és már nem tudom, hogy mit is mondott, hogy: "Csaba hozzál gyulait!" vagy "Gyula hozzál csabait!"
- Miért, hogy hívnak?
- Pistikééééének!!!
Szal ezt a gyereket se küldeném majd el boltba...
2013. júl. 7. 14:58
10/55 anonim válasza:
A Vínília szebb, de nem adnám a gyerekemnek, hogy ne csúfolják miatta, vagy esetleg hogy neki ne tetsszen később.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!