Mi a titkod?
Figyelt kérdés
2009. okt. 16. 22:16
1/10 anonim válasza:
Ha elárulom akkor már nem lesz titok ;)
2/10 A kérdező kommentje:
Dehogynem lesz az. Senki sem tudja ki vagy, és azt sem tudják igaz-e amit írsz. Következmények nincsenek. "nyílt titok"
2009. okt. 16. 22:32
3/10 anonim válasza:
Tiniként lefeküdtem az egyik volt tanárommal.
Kihasználta a szerelmem, én meg vak voltam, de szerencsére vége lett és azóta rendes párkapcsolatban élek, lassan 4 éve.
4/10 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki ezt a kérdést egyébként, mert azt vettem észre, hogy ha az embereket valami nyomasztja belül, valami amit szégyellenek,és amit másnak nem mernek elmondani, akkor sokkal jobb ha azt valamilyen formában kiadják. Itt bárki megtehetné, abszolút következmények nélkül. Ha már az oldal szlogenje ez: "Amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted!" Akkor abszolút idevág hogy amit máshol nem mertél, itt elmondhatod.
2009. okt. 16. 22:47
5/10 anonim válasza:
Nekem tényleg nincsen semmi titkom. lehet hogy unalmas vagyok ezzel de nincs olyan amit mások ne tudhatnának.
Á de egyszer a barátom unszolására kavicsot tettünk a vonatsínre hogy összetörje a vonat. Na az nem volt szép. De simán lelökte. Nem lett semmi baj. és gyerekek voltunk.
6/10 anonim válasza:
Hát én nem szívesen mondom el,mert vki lenyomozta aneten a telefonszámom ma:| és itt is az lenne
7/10 anonim válasza:
Előfordult, hogy nem a kérdésre válaszoltam itt, hanem az egyik válaszra :$
8/10 anonim válasza:
titokban vonzódom fekete pákóhoz:$
9/10 anonim válasza:
Skizofrén vagyok, szexmániás, és túl beszari, hogy megmondjam valakinek, mit érzek iránta. Huh, most megkönnyebbültem.
10/10 anonim válasza:
Beleszerettem valakibe akibe nem lett volna szabad! Három hónapja nyomaszt a dolog, mindig vele álmodom, csak rá gondolok és lassan megőrülök. Ha megtudná valaki hogy szeretem, nekem annyi lenne. Ugyanis az illető nemrég alkoholmérgezéssel bekerült a kórházba, cigizik, sokszor bunkó, és mégis szeretem. Még magamnak is szégyenlem bevallani de így van. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!