Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez nagyon kellemetlen, ami...

Ez nagyon kellemetlen, ami velem történt?

Figyelt kérdés

Ma voltam beírva a kozmetikusomhoz délelőttre.Reggel gondoltam egy kicsit még lefekszem, nem lesz gond, órámat is beállítottam, de mikor csörgött, gondoltam csak még egy kicsit alszom...Aztán mikor felébredtem, már két órája ott kellett volna lennem a kozmetikusnál!Felhívtam persze sűrű elnézéskérés közepette, hogy nem tudtam hívni...

Tudom, ez nem olyan nagy dolog, hogy külön topic kéne neki. de én borzalmasan érzem magamat, mert sosem csinálok ilyet, nem így neveltek...

Történt már veletek hasonló?Mit tennétek (még) a helyemben?

2009. okt. 16. 13:36
 1/2 A kérdező kommentje:
Esetleg legközelebb vigyek neki egy bonbont?Már régóta járok hozzá és nem szeretném ha rossz lenne a viszony köztünk, szeretném kifejezni, hogy sajnálom, mert az ő idejét is raboltam ezzel!
2009. okt. 16. 13:41
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ha ennyire zavar, kérdezd meg, hogy tartozol-e valamivel a kiesett időért, és ha azt mondja nem, vigyél neki egy csokit. Ezzel teljesen rendben lehetsz a lelkiismereteddel. Gratulálok! Kevesen vannak akik így gondolkodnak.
2009. okt. 16. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!