Csillámpónikaa kérdése:
Szerintetek Sakura szerelmes még Sasukeba?
Figyelt kérdés
2013. júl. 1. 00:48
11/13 anonim válasza:
Szerintem egyértelmű, hogy szerelmes még Sasukeba!
Lehet bízni nem bízik benne, de attól még őt szereti (az 540 körüli fejezetben is rá gondol - azóta meg pár óra/nap telt el, ennyi idő alatt nem változik, ha évek alatt se változott)
Az már más kérdés, hogy összejönnek e... hát :D jó lenne, de nem hiszem.
12/13 anonim válasza:
Istenem :D (5# vagyok) akkor még mennyire érdekelt a naruto, am akik nem olvassák a mangát: készüljetek fel mert legalább 1 évig csak harc lesz az animében, :/ fújj de megutáltam a shounen-t, de m1, sasusaku párosra: nagyot teszek :) mert nem érdekel, hogy eszik-e vagy isszák őket
13/13 anonim válasza:
ha nem érdekel a shounen, akkor meg minek nézed? csak azért néztél vagy olvastál 657 vagy mennyi fejezetet, hogy reménykedj egy be nem teljesülő szerelemnek? Most megmondom: NEM FOGNAK SOHA ÖSSZEJÖNNI. bocs, hogy letiporom a vágyadat, de inkább mos csalódj, mint később
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!