Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek Sakura szerelmes...

Csillámpónikaa kérdése:

Szerintetek Sakura szerelmes még Sasukeba?

Figyelt kérdés
2013. júl. 1. 00:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
szerintem igen, de reménytelen szegénykémnek, remélem valaki majd megöli Sakurát!
2013. júl. 4. 10:26
 2/13 anonim ***** válasza:
én azt azért annyira nem akarom,hogy meghaljon XD ...én inkább azt remélem hogy jól összeveri egy kicsikét a Sasukét ;D(az oké hogy nem erősebb nála,de a narutot is szokta pofozgatni)
2013. júl. 4. 17:35
 3/13 anonim ***** válasza:
előző vagyok: de amúgy kérdésedre válaszolva,szerintem igen...
2013. júl. 4. 17:36
 4/13 A kérdező kommentje:
de látszott, hogy már nem bízik meg benne..:SS de remélem, h még szereti, mert ha nem, a SasuSakus álmomnak annyi...:(♥
2013. júl. 5. 23:06
 5/13 anonim ***** válasza:
fúúúj, szép álmokat drága kérdező, mert nem fog megvalósulni!! mindenáron elmegyek a naruto világába és egy hentes késsel meg egy mangekjou sharingannal megölöm a kis r*banc sakurát MUhahahahahahahahahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. júl. 5. 23:16
 6/13 A kérdező kommentje:
hát hajrá:DDD külön Sakura szerintem is nagyon idegesítő, de Sasukeval akkor is a legjobb páros, bárki bármit mond!*-*<333
2013. júl. 5. 23:29
 7/13 anonim ***** válasza:
38%

haha akkor ezt olvasd el ^^

egy fehér esővel borított cseresznyevirág kis története:

Sakura Naruto és Sasuke a háború után a faluban..:

(naruto elmegy rament enni)

sakura-izé sasuke örülök, hogy vissza jöttél a faluba

sasuke-akarsz valamit?

sakura-hát izé, csak arról amit még akkor mondtam mikor elmentél....(elvörösödik)

sasuke-nincs rád pazarolható időm (elindul)

sakura-sasuke álj! én csak, csak azt szeretném mondani, hogy... hogy amit akkor mondtam, azt, azt komolyan gondoltam! SZERETLEK (megjelenik a közelben Ino is)

Ino-mit mondtál sakura, ismételd meg!

sakura-ino, te meg mit...

sasuke-sakura, egy percre sem kérdeztem az érzéseidet, vagy nincs igazam? (megfordúl és sakurára néz)

ino-sakura kontroláld egy picit magad, már elegem van belőled, és az önzőségedből, sasuke most tért csak vissza a faluba, te meg újra rámászol!

sakura-ino neked semmi keresnivalód itt...

sasuke-sakura épp itt az ideje annak, hogy egy nagyon fontos dolgot tegyek meg veled, amit már sok ideje meg akartam tenni, nem igaz Ino?

Ino-(elmosolyodik) avarrejtekbe nem valók hisztis hazudós kislányok sakura! ezt jobb lenne elfogadnod

sakura-mit beszélsz?

sasuke-mi az utolsó kívánságod?

sakura- (megijed) hm?!

sasuke- (előrántja a kardját és egy minutum alatt szíven-szúrja sakurát) egy dolog lezára

sakura-(haldoklik) de, de miért, MIÉRT SASUKE? (megérkezik tsunade, kakashi, guy, naruto, shikamaru, kiba, choji, hinata, lee és tenten, sasuke óvatosan átkarolja Ino-t)

Kakashi-sakura te már a kezdetektől fogva csak teher voltál, így sasukét bíztuk meg azzal, hogy távolítson el téged.

naruto-boccs sakura, de mindig csak megjátszottam, hogy tetszel nekem, igazából szerintem elég randa vagy.

tsunade-mindig is sejtettem, hogy bekövetkezik a háború épp ezért felkészítettelek, de ez után már nincs rád senkinek szüksége (elmosolyodik)

shikamaru-komolyan te nagyon idegesítő csaj vagy sakura

hinata-hát-hát én-én is így-így dongolom

sasuke-ja és mellesleg sakura, inot szeretem (elkezd kuncogni)

ino-(szintén kuncog)

(egyesével mindenki elkezd röhögni, és egyszerre röhögnek sakura halálán)

sakura-sa-sa-sasuke (megd*glött szegénykém :P)

kakashi- (bedobja sakura holttestét egy verembe) naruto, mindenki, ki kér ráment? Nem én fizetem :P (és mindenki boldogan elmegy :))

2013. júl. 5. 23:47
 8/13 A kérdező kommentje:
mivel egyelőre még Kishimoto írja a történetet, és nem te, és nem a többi SasuSaku utáló, nem hiszem, hogy ez fog történni, főleg, h Kishi is kimondta, egy interjúban, h A SASUSAKU A KEDVENC PÁROSA!!!;D♥
2013. júl. 6. 19:16
 9/13 anonim ***** válasza:
ja persze :D akkor se fognak összejönni, bár ha belegondolok :O ha belemegyek a narutoba benne leszek a mangába? :/ ;D ha nagyon akarok belemegyek és utána Orcsi marcsit nevezem ki mesteremnek nonstop csak gyakorolni^^fogok, csórok egy mangekju sharingant (mondjuk madaráé töki lesz ^^) és ez örök m- sahringan lesz, és megölöm sakurát
2013. júl. 6. 21:44
 10/13 A kérdező kommentje:
senki nem tudja, mi lesz a végén, úgyhogy ilyenen kár vitatkozni..:P
2013. júl. 7. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!