Szerintetek Sakura szerelmes még Sasukeba?
haha akkor ezt olvasd el ^^
egy fehér esővel borított cseresznyevirág kis története:
Sakura Naruto és Sasuke a háború után a faluban..:
(naruto elmegy rament enni)
sakura-izé sasuke örülök, hogy vissza jöttél a faluba
sasuke-akarsz valamit?
sakura-hát izé, csak arról amit még akkor mondtam mikor elmentél....(elvörösödik)
sasuke-nincs rád pazarolható időm (elindul)
sakura-sasuke álj! én csak, csak azt szeretném mondani, hogy... hogy amit akkor mondtam, azt, azt komolyan gondoltam! SZERETLEK (megjelenik a közelben Ino is)
Ino-mit mondtál sakura, ismételd meg!
sakura-ino, te meg mit...
sasuke-sakura, egy percre sem kérdeztem az érzéseidet, vagy nincs igazam? (megfordúl és sakurára néz)
ino-sakura kontroláld egy picit magad, már elegem van belőled, és az önzőségedből, sasuke most tért csak vissza a faluba, te meg újra rámászol!
sakura-ino neked semmi keresnivalód itt...
sasuke-sakura épp itt az ideje annak, hogy egy nagyon fontos dolgot tegyek meg veled, amit már sok ideje meg akartam tenni, nem igaz Ino?
Ino-(elmosolyodik) avarrejtekbe nem valók hisztis hazudós kislányok sakura! ezt jobb lenne elfogadnod
sakura-mit beszélsz?
sasuke-mi az utolsó kívánságod?
sakura- (megijed) hm?!
sasuke- (előrántja a kardját és egy minutum alatt szíven-szúrja sakurát) egy dolog lezára
sakura-(haldoklik) de, de miért, MIÉRT SASUKE? (megérkezik tsunade, kakashi, guy, naruto, shikamaru, kiba, choji, hinata, lee és tenten, sasuke óvatosan átkarolja Ino-t)
Kakashi-sakura te már a kezdetektől fogva csak teher voltál, így sasukét bíztuk meg azzal, hogy távolítson el téged.
naruto-boccs sakura, de mindig csak megjátszottam, hogy tetszel nekem, igazából szerintem elég randa vagy.
tsunade-mindig is sejtettem, hogy bekövetkezik a háború épp ezért felkészítettelek, de ez után már nincs rád senkinek szüksége (elmosolyodik)
shikamaru-komolyan te nagyon idegesítő csaj vagy sakura
hinata-hát-hát én-én is így-így dongolom
sasuke-ja és mellesleg sakura, inot szeretem (elkezd kuncogni)
ino-(szintén kuncog)
(egyesével mindenki elkezd röhögni, és egyszerre röhögnek sakura halálán)
sakura-sa-sa-sasuke (megd*glött szegénykém :P)
kakashi- (bedobja sakura holttestét egy verembe) naruto, mindenki, ki kér ráment? Nem én fizetem :P (és mindenki boldogan elmegy :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!