Valaki megtudná nekem mondani, hogy a Naruto Shippudenben ki kibe lesz szerelmes? Itt arra gondolok, hogy például Sakura úgyanúgy Sasukéba szerelmes vagy már Narutoba?
hát ugye Hinata az elejétől fogva Naruto-ba
SPOILER
Hinata ezt el is mondja asszem amikor Pein megtámadja Konohát
Sakura szerintem végig marad Sasuke-ba de ezt nem tudom a Shippuudent én sem nézem annyira
Ne már srácok kiírhattátok volna hogy SPOILER :D
pedig pont most kezdtem aktívan nézni a sorozatot (noha csak egy hete és ott ahol utoljára láttam mikor Idate versenyt fut a Jetix itt hagyta abba, most indavideón nézem és már a hang négyesből kicsinálták Jirobo-t és Kidomaru-t meg Lee bevedelte a saké-t)
SPOILER
akkor most Sakura Naruto-ba lesz végül szerelmes?
Lee még próbálkozik Sakura-nál vagy az csak egy pillanatnyi fellángolás volt a chunin vizsgán? :D
Sakura azt mondta Narutonak h őt szereti de ez nem volt igaz mert Sasukéba szerelmes. Egyszer meg is kérdezi saját magátol h mikor lett szerelmes belé. Meg a mangában is van egy olyan rész amikor azt mondja h szerelmes valakibe és Sasukéra gondol.
Naruto meg Sakurába szerelmes. Hinata Narutoba. Ino már nem szerelmes Sasukéba az egyik részben mondja is. A többiekről nem tudni semmit h ki kibe szerelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!